Vejle Caravans rejser sig fra asken med et topmoderne Caravan Center

af Ann Karina
vejlecaravansaabning 01

Kun få timer efter at vi havde besøgt Vejle Caravans d. 18. august 2016, stod bygningerne i brand. Branden kunne ses over hele Vejle.

Branden kunne nemt have spredt sig videre til værkstedet, men det lykkedes de 27 brandfolk, der kæmpede for at slukke branden, at begrænse flammerne. Isabella, der ligger på den anden side af vejen, var så søde at stille lokaler til rådighed for Vejle Caravans, så kun fem dage senere åbnede de i midlertidige lokaler.

Fredag d. 19. Maj, 2017 kunne Rikke og Kim Nielsen igen slå dørene op til egne lokaler. Vejle Caravans ligger igen på den samme adresse som de har gjort siden 1. maj 1982.

 Flot ny facadeFlot ny facade

Elegant og stilfuldt

Hvis der var en pris for Danmarks mest elegante og stilfulde campingcenter, ville det nye Vejle Caravans nok løbe med prisen. Der er kælet for detaljerne og forretningen fremstår utrolig elegant. Ofte er det detaljerne der sætter prikken over i ´et, og det gør det også her. De brændte kobberbordplader/diske er gennemført i hele forretningen, gaspejsen er elegant placeret som en rumdeler der giver en afgrænsning ind til vognudstillingen, men samtidigt understreger den, den luft og gode plads der er over alt i forretningen.

Masser af luft og pladsMasser af luft og plads

Det mørke gulv giver en god kontrast til de lyse lokaler og belysninger er også helt unik. Der er brugt enkelt lamper i stedet for store armaturer.

Kæmpe udvalg

Lige nu bugner forretningen af varer. Der er alt hvad et campinghjerte kunne begære. Både praktiske campingting, men også masser af brugskunst og hygge til forteltet. Vejle Caravans er stadigvæk forhandlere af alle førende mærker inden for campingudstyr. Her kan nævnes DCT-Vejle, Camper, WeCamp, Dometic, Truma og meget mere.

Udstyr i lange banerUdstyr i lange baner

Mange campingvogne under tag

De nye lokaler har givet mulighed for at få en endnu større indendørs udstilling af campingvogne og teltvogne. Vejle Caravans forhandler campingvogne Hobby, Fendt og Dethleffs, samt teltvogne fra Camp-let.

 vejlecaravansaabning 05Elegant er det

Tøj fra bl.a. Tuxer og Isabella

Mange campingvogne under tag

Camp-let er lige inden for dørenCamp-let er lige inden for døren

Meget flot og hyggelig forteltudstilling

Vejle Caravans Isabella udstilling ligger på første sal. Den kan nås fra begge sider, da der er en ståltrappe både ved indgangen, men også fra campingvognsudstillingen.

Stemningsfuld teltudstillingStemningsfuld teltudstilling

Udstillingen er virkelig flot og indbyder til at tage på camping – lige med det samme. Kim fortæller at de godt kunne have haft flere fortelte i udstillingen, men de prioriterede at der skulle være en god stemning og at den skulle udstråle campinghygge.

Det indbyder til at tage på campingDet indbyder til at tage på camping

Ren campinghyggeRen campinghygge

campingbranchen var mødt talstærkt op for at fejre åbningencampingbranchen var mødt talstærkt op for at fejre åbningen

Det er dejligt at Vejle Caravans så hurtigt er tilbage for fuld udblæsning, og her fra AltOmCamping.dk skal der lyde et kæmpe tillykke med de nye lokaler.

Der er lige nu mange spændende åbningstilbud, så kig forbi butikken og gør et kup. Og gør lige dig selv den tjeneste at du går en runde rundt i de flotte lokaler.

Klik her for at besøge Vejle Caravans hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg