Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Danmarks billigste campingvogn præsenteres sidst i oktober

af Bjarne Søby
Opus 365 er til de danske campister, der ønsker en let og nem håndterbar campingvogn, der er supernem at komme rundt med.

I forbindelse med Åbent Hus den sidste weekend i oktober måned, kan Caravan Ringens forhandlere præsentere Danmarks billigste ”nye” camping- og fritidsvogn!

 Navnet er Opus og i første omgang vil modellen Opus 365 blive præsenteret.

Opus 365 er en lille campingvogn, skræddersyet til små og mindre biler. Med en egenvægt på 650 kg passer denne perfekt til danskernes bilvalg de seneste mange år.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Opus 365 er indrettet med siddegruppe til 4 personer, klædeskab, toiletrum, overskabe, og endekøkken. Køleskabet er placeret i en TV kommode over akslen, så der er rigeligt med plads i køkkenet til udstyr, og det der hører til en god campingferie.

Vognen er komplet opbygget i glasfiber med ABS applikationer, hvilket gør den uhyre nem at vedligeholde. Ligeledes er vognen udstyret med fuldgalvaniseret chassis, Knott aksel og fire kraftige støtteben.Vognen er komplet opbygget i glasfiber med ABS applikationer, hvilket gør den uhyre nem at vedligeholde. Ligeledes er vognen udstyret med fuldgalvaniseret chassis, Knott aksel og fire kraftige støtteben.

Prisen er også en overraskelse for de danske campister og det danske fritidsfolk, en pris der i nyere tid ikke er set magen til for en ny campingvogn.

Opus 365 koster kun kr. 59.990,- inkl. moms.

Vognen lander hos de danske Caravan Ringen forhandlere op til det kommende Åbent Hus sidste weekend i oktober.

Du finder Opus forhandlerne på caravanringen.dk

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg