Adria holder stort oprydningsudsalg

af Bjarne Søby
Så er der gode tilbud på Adria Campingvogne

Det er nu man skal troppe op hos ADRIA-forhandleren hvis man vil gøre en god handel. ADRIA har netop nedsat priserne på den sidste rest af fabriksnye campingvogne årgang 2010 – 2012.

ADRIA har gennem mange år som den eneste i Danmark haft et lager af campingvogne. For kunderne betyder det, at man ofte har kunnet få drømmevognen leveret i løbet af få dage, i stedet for at vente på den næste fabriksproduktion.

Med et lager af vogne vil der altid være risiko for at man står tilbage med en lille rest af overskydende campingvogne på lageret når den næste sæson skydes i gang. Dem rydder ADRIA nu op i.

Spar mellem 10.000 kr. og 25.000 kr. Priserne på campingvogne fra 2010, 2011 og 2012 er banket i bund, og de fleste af vognene kan allerede nu ses hos Adria forhandlerne landet over. Startpriserne ligger i underkanten af 100.000 kr. for en Altea mens den dyreste nedsatte vogn er en Alpina 743 UP fra 2012 til knap 203.000 kr. – altså en besparelse på 24.000 kr. i forhold til den vejledende pris.

– Den sidste rest af fabriksnye campingvogne som endnu ikke har været indregistreret sælges nu til nedsatte priser, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK. De sælges selvfølgelig som nye vogne med 2 års fabriksgaranti og muligheden for at udvide tætheds­sikringen i op til 5 år.

Det er nu du skal handle Der er flere forskellige indretninger og udstyrsniveauer i de tilbageværende campingvogne, men er man specielt interesseret i køjevogne skal man være hurtig – der er kun ganske få tilbage.

– Vil man gøre en god handel gælder det generelt om ikke at vente for længe da der i mange tilfælde kun er én enkelt vogn tilbage med den pågældende indretning, slutter ADRIA importøren.

Se listen over nedsatte vogne på Adrias hjemmeside og kontakt din nærmeste ADRIA forhandler for at høre nærmere om de enkelte modeller.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg