Dorema Magnum All Season 390 Luftfortelt

af Bjarne Søby
Dorema Magnum All Season 390 - 2016 model

Dorema Magnum All Season 390 fortelt har luftkanaler i stedet for stænger. Det er robust, har et rigtig godt lysindfald, og der er tilføjet nogle ret smarte funktioner.

 

Lufttelte – dvs. fortelte hvor stængerne er erstattet med oppustelige luftkanaler – vinder hurtigt frem. Dorema er også kommet med en serie luftfortelte, og vi har haft et af disse med på tur.

Dorema Magnum All Season 390 er i skrivende stund det eneste luftfortelt på det danske marked, der er produceret i Europa. Det er fremstillet i kraftige TenCate materialer, der er kendt som det

Annonce (læs mere efter annoncen)

ypperste inden for telt-materialer, og som er et ekstremt let og stærkt materiale, der samtidig

er åndbart, og meget rengøringsvenligt. Så forteltet kan sagtens holde til det til tider noget barske danske vejr.

Dorema Magnum All Season 390 har ikke – som så mange andre luftfortelte – et centralt indpustningssted, men hver luftkanal skel pustes op for sig. Det tager nu ikke nævneværdig længere tid at puste forteltet op af den grund. Hver kanal pustes op med 4-5 pust med den medfølgende pumpe. Det tog os da heller ikke mere end ca. 20 minutter at puste forteltet op og få det pøkket både inde og ude.

Dorema Magnum All Season 390 har som nævnt et rigtig godt lysindfald. Det gøre at man føler der er masser af lys og luft, når man opholder sig i teltet. Men også fronten kan lukkes op, så forteltet nærmest virker som et solsejl.

Det og flere andre smarte funktioner kan du se i denne video, som vi lavede, da vi havde forteltet med på tur

Dorema Magnum All Season fås i størrelserne 260, 390 og 520. Det var 390 modellen, vi havde med på tur. Vægten på Dorema Magnum All Season 390 er 24,5 kg, og det måler B 390 x D 240 cm. Vulsten er 430 cm.

Den vejl. udsalgspris er kr. 11.225,-

Få flere oplysninger her: DCT-Vejle

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg