Isabella Nordic fortelt. 2023 nyhed fra Isabella

af Bjarne Søby

En af årets store Isabella-nyheder er et nyudviklet A-måls fortelt til sæsoncampister. Nordic er creme de la creme indenfor fortelte og har fået prædikatet ”det stilfulde luksusfortelt”. 

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella

I det nye Nordic fortelt har Isabella i den grad igen kræset om detaljerne og skabt et robust sæsonfortelt. Som det eneste A-måls fortelt i Isabellas sortiment, fås det i to dybder. Desuden er Nordic udstyret med Isabellas kraftige Mega-stel og PVC-tag.  

Et PVC-tag er ikke åndbart, så derfor har Isabella gjort ekstra meget ud af udluftning i forteltet. I begge gavle er der mulighed for at holde vinduerne åbne – også selv regnen skulle sile ned. Der er desuden 3 udluftninger med myggenet i fronten, og så kan både sider og gavle selvfølgelig foldes ned over verandastænger.

For at forhindre at der drypper kondens fra loftet, anbefaler Isabella at der tilkøbes et termoloft.

Isabella Nordic har nogle fine detaljer, som sæsoncampister vil værdsætte. Der er dobbelt græskant, så man både kan lave et tæt gulv, og samtidig få en pæn afslutning mod underlaget. Forteltet har også lynbare klapper foran alle vinduer, så forteltets vinduer kan beskyttes mod sand, salt eller støv, når man er bortrejst fra forteltet.

Og så er der ombyttelige fronter og gavle, så man kan indrette sig med døråbninger og vinduer, som det passer en bedst.

VI så Isabella Nordic på Ferie For Alle 2023 i Herning, og der lavede vi denne video om det nye fortelt.

https://youtu.be/9984TJefZwA

Isabella Nordic fås i to dybder, nemlig 300 c, og 240 cm, og det er muligt at udvide forteltet med både anneks og solsejl.

Du kan se specifikationer og priser på Isabellas hjemmeside.

Prøv også at læse disse indlæg