Enduro SD260 cykelholder – perfekt til vans

af Ann Karina

Denne Enduro SD260 cykelholder er så kraftig, at den uden problemer kan bære to elcykler. Og det er ikke det eneste der er god ved den. Den har også andre smarte egenskaber.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Camper

Enduro SD260 cykelholderen skal monteres på anhængertrækket. Det er smart, da man nøjes med at have den monteret når man skal bruge den. Det e også smart til vans der ligger lige under 6 m., så skal man ikke bruge cykelholderen, kan man køre billigere over broer, eller sejle billigere md færger. Den kan bruges på almindelige biler, men er især velegnet til vanmodeller, minibusser eller varevogne der har bagdøre. Med denne cykelholder, kan man nemlig komme til bagdørene selv om at cykelholderen er monteret bag på bilen.

Som sagt så bliver Enduro SD260 cykelholderen monteret på trækket. Her låses den fast, så ikke den kan stjæles. Samtidigt er der en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Den ekstra sikkerhedsforanstaltning er at der også er monteret lås på de arme der holder cyklerne på cykelholderen.  Og det er den samme nøgle du bruger til både låsen på trækket og låsen på armene.

Enduro SD260 cykelholder er perfekt til vans med bagdøre

Cykelholderen er velegnet til biler/vans med bagdøre, da den kan trækkes ud. Selv om cyklerne er monteret på cykelholderen, kan man nemt trække Enduro SD260 cykelholderen fri fra dørene, og komme til bagage man måtte have opbevare bag i ens van. Hvis man ikke ønsker at have den monteret længere, eller vil afmontere den når man er på ens destination, er dette også rigtigt nemt. Da den kun vejer ca. 20 kg., er den ikke tung eller svær at løfte af trækket. Når den ikke er i brug, fylder den ikke meget. Bøjlen kan klappes ned og lygterne kan også klappes ind.

Enduro SD260 cykelholder kan allerede købes nu hos de danske forhandlere til en vejl. Pris på Dkr. 6.899,-

Prøv også at læse disse indlæg