Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Eriba Hymer 2013: Nova S – Campingvogn i topklasse

af Ann Karina
Fantastisk stilrent og flot interiør i Eriba Nova S

Her får de vilde drømme fuldt friløb. Et interiør med møbler der henfører en til de dyreste luksusyachts i middelhavets fantastiske omgivelser. En kvalitativ udførelse der ikke findes lige i campingbranchen. 

Hymer´s Nova S modeller er fremstillet i det såkaldte PUAL system. En sandwichkonstruktion hvor polyuretanskum ved tryk bliver sprøjtet ind mellem yder- og indervæg, hvorved skummet ekspanderer helt ud i de mindste kroge og hjørner. Derved fremstilles et karosseri med færrest mulige kuldebroer og i en stabilitet der er helt unik. For- og bagende samt tag er udført i GRF og har en isolationstykkelse på 30 mm. De udvendige farver er holdt i grå afstemte nuancer med bourgognerøde farver og med den hvide karosserifarve benævnt Carrera hvid fremtræder Eriba Nova S med både elegance og en vis pompøsitet.  Et helt igennem unikt karosseri.

Eriba Nova SEriba Nova S

Annonce (læs mere efter annoncen)

Opbygget på et gennemprøvet Al-Ko chassis med ”schräglenker-aksel” monteret med den store AKS 3004 slingrekobling og europæiske kvalitetsdæk er Nova en vogn i god balance, der udviser fremragende køreegenskaber.  

Eriba Nova S har alt hvad hjertet kan begære af udstyr og alt er udført med sans for de mindste detaljer. Møblerne er udført i den mørke træsort ”Noce Bergamo” med hvide glansfulde lågekontraster og glinsende beslag og greb. Alt går op i en højere enhed med elegant afstemte farver mellem møbler, hynde- og gardinstoffer.

Bemærk lige det dobbelte søjlebordBemærk lige det dobbelte søjlebord

Af udstyr udover det sædvanlige er Truma´s kombinationsovn Combi 6, der også indeholder en integreret varmtvandsforsyning på 10 liter og Dometic´s store elegante 150 liters køleskabsversion Tec-Tower.   

Eriba Nova S leveres i 4 størrelser med i alt 6 forskellige indretninger fra model 485 til den store Nova S 690.

Links:
Relevante Link(s) : Eriba (Hymer)
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg