Eriba Hymer 2013: Nova S – Campingvogn i topklasse

af Ann Karina
Fantastisk stilrent og flot interiør i Eriba Nova S

Her får de vilde drømme fuldt friløb. Et interiør med møbler der henfører en til de dyreste luksusyachts i middelhavets fantastiske omgivelser. En kvalitativ udførelse der ikke findes lige i campingbranchen. 

Hymer´s Nova S modeller er fremstillet i det såkaldte PUAL system. En sandwichkonstruktion hvor polyuretanskum ved tryk bliver sprøjtet ind mellem yder- og indervæg, hvorved skummet ekspanderer helt ud i de mindste kroge og hjørner. Derved fremstilles et karosseri med færrest mulige kuldebroer og i en stabilitet der er helt unik. For- og bagende samt tag er udført i GRF og har en isolationstykkelse på 30 mm. De udvendige farver er holdt i grå afstemte nuancer med bourgognerøde farver og med den hvide karosserifarve benævnt Carrera hvid fremtræder Eriba Nova S med både elegance og en vis pompøsitet.  Et helt igennem unikt karosseri.

Eriba Nova SEriba Nova S

Opbygget på et gennemprøvet Al-Ko chassis med ”schräglenker-aksel” monteret med den store AKS 3004 slingrekobling og europæiske kvalitetsdæk er Nova en vogn i god balance, der udviser fremragende køreegenskaber.  

Eriba Nova S har alt hvad hjertet kan begære af udstyr og alt er udført med sans for de mindste detaljer. Møblerne er udført i den mørke træsort ”Noce Bergamo” med hvide glansfulde lågekontraster og glinsende beslag og greb. Alt går op i en højere enhed med elegant afstemte farver mellem møbler, hynde- og gardinstoffer.

Bemærk lige det dobbelte søjlebordBemærk lige det dobbelte søjlebord

Af udstyr udover det sædvanlige er Truma´s kombinationsovn Combi 6, der også indeholder en integreret varmtvandsforsyning på 10 liter og Dometic´s store elegante 150 liters køleskabsversion Tec-Tower.   

Eriba Nova S leveres i 4 størrelser med i alt 6 forskellige indretninger fra model 485 til den store Nova S 690.

Links:
Relevante Link(s) : Eriba (Hymer)

Prøv også at læse disse indlæg