Fendt 2013: Luksus camping for Feinschmeckere

af Ann Karina
Med sit elegante ydre får du med Fendt et træk der bemærkes

Fendt har de seneste år mærket fremgang i salget af campingvogne i Danmark, og det er der en helt bestemt grund til. Hvis man ikke før har prøvet det, bør man sætte sig ind i en Fendt campingvogn, trække vejret dybt, og mærke den fantastiske følelse af velvære der breder sig i kroppen.

Fendt har i årtier været kendt for at producere campingvogne af meget høj standard. Kombinationen af lækkert design, høj kvalitet samt konkurrencedygtige priser gør Fendt til en campingvogn uden sidestykke. Fendt har altid lagt vægt på, at deres campingvogne skal være en vogn man kan være stolt af at eje i mange år.

Når man tager på ferie vil man gerne nyde livet og slappe af i lækre omgivelser. Det er netop hvad en Fendt campingvogn giver dig mulighed for. Fendt bringer hjemmets komfort med ud på landevejen. Man har alt hvad man skal bruge i en Fendt. Lækkert funktionelt køkken, luksuriøse siddearrangementer med masser af lys, soveafdelinger med meget høj komfort og selvfølgelig toilet og bademiljøer der lever op til resten af vognens kvalitet. Alt dette er selvfølgelig inklusiv i prisen på en Fendt.

I en Fendt er der komfort og luksus for alle pengeneI en Fendt er der komfort og luksus for alle pengene

Et forhold for livet

Ib Langkjær fortæller: ”Når man køber en Fendt campingvogn indgår man mange gange et forhold for livet. En Fendt campingvogn er en tidløs klassiker i uovertruffen kvalitet, der ikke kan slides op. Og da en Fendt som standard leveres med alt hvad der er behov for i mange år frem, er der heller ikke behov for diverse pakker. Man kan vel sige, at man får hvad man ser”.

”Mange mennesker tror at en luksuscampingvogn koster rigtigt mange penge. Det er ikke altid tilfældet. Faktisk får man rigtigt meget campingvogn og luksus for pengene med en Fendt campingvogn”, fortæller Ib og fortsætter: ”I øjeblikket kan man f.eks. få en Fendt Saphir, og endda vælge imellem hele 9 forskellige indretninger, til kun kr. 149.950,-.  Tilbuddet gælder alle Fendt Saphir 2013 modeller fra model 445 til og med model 495, så der er mange forskellige indretninger at vælge imellem.”

Er du til mange oplevelser og ikke vil have en stor vogn på krogen, har Fendt selvfølgelig også en vogn der passer til det. Her Fendt Bianco SportivoEr du til mange oplevelser og ikke vil have en stor vogn på krogen, har Fendt selvfølgelig også en vogn der passer til det. Her Fendt Bianco Sportivo

Ingen behov for pakker En Fendt campingvogn leveres komplet med alt hvad der er behov for, så det er ikke nødvendigt at tilkøbe diverse pakker. En Fendt kan bruges året rundt, i alle temperaturer og stadigvæk med lige høj komfort. Fendt er gennemført tysk kvalitet og hver eneste Fendt campingvogn der forlader produktionsbåndet bliver kvalitetstestet for at sikre at den campingvogn der leveres til kunden lever op til den velkendte Fendt kvalitet.

Oplev Fendt på Ferie for Alle

”Nu skal man jo ikke snyde sig selv for en god oplevelse. Fendt er selvfølgelig med på Ferie for Alle i Herning, og her vil det være muligt at opleve Fendts campingvogne tæt på”, fortæller Ib Langkjær.

Den nye Opal serie lever op til Fendts strenge kvalitetskravDen nye Opal serie lever op til Fendts strenge kvalitetskrav

”Tag den tid det tager. Sæt dig ind i en Fendt campingvogn, kig dig omkring på de luksuriøse omgivelser, luk øjnene og lad dine sanser råde. Før du ved af det breder der sig en fantastisk følelse i din krop og dit sind. Vi kalder det Fendt Feeling. Men pas på – det er stærkt vanedannede”, afslutter Ib smilende.

Fendt er udstillet på Ferie for Alle i Herning d. 22.-24. februar 2013. Du finder Fendt i hal D 3250.

Links:
Relevante Link(s) : Fendt

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg