Fendt, Europas næst mest solgte har aflyst krisen

af Ann Karina
Fendt Bianco Sportivo er en lille kompakt rejsevogn med masser af mulighed for opbevaring af bl.a. sportsudstyr

At campere er for mange mennesker indbegrebet af den ultimative frihed. Ferien og oplevelserne starter det øjeblik campingvognen hægtes på krogen, og man kører ud af indkørslen. Væk fra hverdagens stress og jag og fremad mod gode oplevelser.

 

Uanset om du bedst kan lide at campere på store flotte campingpladser i sydens sol, eller naturcamping ved en svensk skovsø uden nogen former for faciliteter, så har Fendt en campingvogn der passer til dig og dine behov. Og hvis man skal have følelsen af ultimativ frihed, er det meget vigtigt, at man har tillid til sit udstyr.

Fendt har produceret kvalitets-campingvogne siden 1963, og har kæmpe succes i hele Europa.

Faktisk er virksomheden Fendt en af de eneste, hvis ikke den eneste, producent af campingvogne,  som ikke har haft nedgang de sidste 5 år under den store økonomiske krise i Europa. Fendt er lig med kvalitet, der er til at stole på. Det er nok også en af grundene til, at det går Fendt så godt. En Fendt er ægte håndværk – ikke samlebåndsarbejde. Der bliver kælet for hver en liste, hver en sammenføjning og hver en skrue, der skrues i.

Når du køber en Fendt, køber du uafhængighed. En Fendt kommer som den er, ingen pakker, ingen skjulte omkostninger *. Og kvaliteten gør, at du altid kan stole på at din Fendt fungerer. En Fendt campingvogn giver dig høj komfort og funktionalitet på farten.

Fendt Tendenza er smart, moderne og praktiskFendt Tendenza er smart, moderne og praktisk

Alle familier og campister er naturligvis forskellige. Derfor skal campingvognene også være det. Fendt tilbyder 6 forskellige serier, med op til 19 forskellige grundrids i hver serie. Fendt har alt fra de store dobbeltakslede luksusvogne til de mindre kompakte rejsevogne. Uanset hvilken serie eller model du vælger, er det altid Fendts velkendte kvalitet.

En Fendt er designet og udstyret til det frie liv. En Fendt tilbyder gode indretningsløsninger, god siddekomfort i siddegrupperne, funktionelle køkkener med smarte løsninger og en sengekomfort, der er helt i top. En Fendt er fra starten udstyret med alt hvad der behøves for en god ferie og gode oplevelser. Og så endda i et lækkert stilrent design.

Luksus, luksus og atter luksus. Det er nok de rigtigt ord at hæfte på denne Fendt Brilliant 700 TFDLuksus, luksus og atter luksus. Det er nok de rigtigt ord at hæfte på denne Fendt Brilliant 700 TFD

En Fendt er konstrueret til at blive brugt hele året. Isoleringen og kabelføringen er lavet, så uanset hvornår du vælger at camperer, er din Fendt klar. Den leveres som standard med Trumas blæsevarmesystem, hvilket er det mest brugte varmesystem i hele Skandinavien. Faktisk er størstedelen af de campingvogne der ligger som fastliggervogne på skisportsstederne i Skandinavien, udstyret med blæsevarme. Hvis man skulle ønske det, kan de fleste Fendt campingvogne selvfølgelig leveres med fabriksmonteret Alde centralvarme.

Med en Fendt på krogen sender man et stærkt signal til omverdenen om, at man er sin egen, nyder friheden til at rejse hvortil man vil, hvornår man vil det. Og det i tryg forvisning om at ens campingvogn vil fungere upåklageligt både på rejsen og under ophold. Fendt er kvalitet i særklasse – bygget til at blive brugt og designet til at give den ultimative frihed i ferien.

*Ekstraudstyr kan tilkøbes

Links:
Relevante Link(s) : Fendt

Prøv også at læse disse indlæg