Grøn camping

af Bjarne Søby
Dethleffs Aero Style

 

Betegnelsen “Grøn” – hæftes ofte sammen med økologiske landbrugsvarer og omtanke for miljøet – Men når den Tyske campingvognsfabrikant Dethleffs taler om “Grøn camping”, så tænker de i stedet på vognens udvendige farve. Dette seneste skud på design-stammen, kan netop nu ses hos TARUP Campingcenter på Agerhatten i Odense SØ.

Der er tale om den nyeste udgave af Dethleffs Aero Style, som nu kan fås i hele 8 forskellige udvendige farver, hvoraf farverne Bright Sand, Milky Green, Laguna Blue samt Cacao Grey er de mest opsigtsvækkende. Hos TARUP Campingcenter udstilles både Silver versionen og den lidt mere friske og frække udgave i farven Milky Green.

De udstillede vogne er begge i 470 DB modellen, som er en meget aerodynamisk rejsevogn med dobbeltseng og toilet/badeværelse i bagenden og en dejlig stor rundsiddegruppe i vognens forende. Vognens linjer er holdt i den enkle aerodynamiske streg, med en enkelt ubrudt bue fra det nederste af gaskassen til bagenden. Ja selv frontruden og taglugen indgår i den aerodynamiske linje og smukt svunget, så den følger vognens øvrige facon.

Køkkenet er selvfølgelig med store praktiske skuffer samt Dethleffs praktiske Gourmet køkken i “Frauen-design” Der gør at man kan have gang i 1 eller 2 gasblus ad gangen og stadigvæk have masse af køkkenplads. Det er en af de små finesser, som Dethleffs lægger stor vægt på, at gøre tingene praktiske, enkelt og stadigvæk i et super smart design, som er brugbart uden den store vægtforøgelse. Man har også rig mulighed for at opbevare forskellige størrelser af skåle, karaffel eller andet service, da overskabshylderne i køkkenet er justerbare i højden.

Sloganet “Dethleffs en ven af familien” har mere end en betydning. Selv om man er ude for at nyde campinglivets glæder, er det vigtigt at man ikke skal går på kompromis med liggekomfort. Derfor har Dethleffs indført sit “Sov godt system” der hjælper campisten til at få en vellykket nattesøvn. Det er gjort med koldskummadrasser i høj kvalitet, som giver støtte i hele kroppens længde.

Som ekstra udstyr kan man endda få en eksklusiv 7-zonet koldskummadras, der er med 3-D fugtighedsmembran og viskoelastisk overflade. 3-D membranen fungerer som klimaanlægget i bilen, det ventilerer, og giver et sundt og tørt miljø. De 7 zoner er delt op i forskellig hårdhed, der gør at madrassen tilpasser sig bedre efter kroppen vægt, og giver ekstra behagelig støtte.

Aerostyle 470 DB har en kørerklar vægt på 1180kg og totalvægten kan bestilles helt op til 1700kg. Vognen har en karosserilængde på 553cm og priserne starter ved kr. 161.600.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Tarup Campingcenter| Dethleffs

 

 

Prøv også at læse disse indlæg