Ny ædelsten i Fendt serien: Den hvide Opal

af Ann Karina
fendt presse opal 0912

Opal er en ædelsten med mange varianter. Derfor er det naturligt, at Fendt ved lanceringen af 2013 programmet har valgt netop navnet Opal til sin helt nye serie af top-kvalitetscampingvogne. Opal serien har sine rødder og historie i orden, da serien er bygget på de tidligere serier Platin og Topas.

Fendts udviklingsafdeling har taget det bedste fra de to serier og har designet og ”nyfortolket” en modelserie, som er fremtidens luksuscampingvogn. Traditioner og innovation sikrer denne serie et langt liv på landevejene og køberne en meget attraktiv gensalgsværdi, som jo ikke mindst i disse tider er et tydeligt bevis på, at kvalitet betaler sig.

Hele 11 forskellige indretninger sikrer, at Opal vognene vil få en stor udbredelse i Europa, hvor Fendt er det næststørste mærke, og i Danmark, hvor flere og flere har opdaget Fendts unikke kvaliteter de sidste år. Et nærmere kik på billedet viser en klassisk Fendt med helt nye designdetaljer, der peger langt ud i fremtiden.

Læderstue med behagelig gulvtemperering til danske campister
Til efteråret kommer Opal 560 SRF til Fendt forhandlerne med fabriksmonteret gulvtemperering, tv-holder og ægte læder i siddegruppen der også er monteret med behagelige nakkestøtter. Forventningerne er, at denne model med sin indretning og størrelse vil blive valgt af mange danske familier. Derfor har Fendt i Danmark fået forhandlet en særdeles attraktiv pris hjem. Specialmodellen når frem til danske Fendt forhandlere i løbet af efteråret.

Links:
Relevante Link(s) : Fendt

Prøv også at læse disse indlæg