Hobby 2013: Det bliver ikke billigere

af Ann Karina
Nu kan du købe en Hobby Premium til en uhørt lav pris

Hobby sætter alle deres konkurrenter til dørs med deres forårstilbud. Man kan spare helt op til 26.000,- kr. på en helt ny campingvogn. Rabatten er uden forbehold. Dvs. den gives ikke i form af ekstraudstyr, fortelt, rejser e.l.. Her er tale om 100% ren kontantrabat, der fratrækkes købsprisen.

Hobby er en af verdens mest populære og mest solgte campingvogne. Hobby har tilfredse kunder i hele verden, og succesen er netop nået ved at matche pris og kvalitet med tidens trends og campisternes behov.

Og det er lige præcis hvad Hobby igen gør med dette tiltag. Rabatten gives ved køb af udvalgte Hobby Premium modeller. Og det er vel og mærke helt nye 2013 modeller.

Hobby Premium er en luksuscampingvogn med et innovativt og unikt design. Den er designet til livsnydere, der vil have en masse gode oplevelser uden at gå på kompromis med den gode plads og høje kvalitet.

Hobby Premium 440SFrHobby Premium 440SFr

Men selv om designet er i højsædet, er der ikke gået på kompromis med komfort og funktionalitet. Hobbyfabrikkens grundlægger Harald Striewski, der den dag i dag er med til designe Hobbys campingvogne, lægger stor vægt på at design, kvalitet, funktionalitet og komfort skal gå op i en højere enhed. For ham er det vigtigt at en Hobby campingvogn giver de optimale rammer for hygge og nærvær for hele familien på ferien.

Og det må man sige at Hobbys Premium serie gør. Faktisk vandt Hobby Premium prisen i den fornemme kategori ”Bedste Caravan Design 2012/2013”. Denne pris uddeles hvert andet år af en jury bestående af designeksperter og fagjournalister.

Og nu kan man altså anskaffe sig en af disse prisbelønnede campingvogne til en pris langt under det normale.

Normalt gives rabatter som ekstra udstyr, ophold på campingpladser eller et fortelt. Eller også gives der kun rabat på ‘overgemte’ campingvogne – dvs. nye campingvogne, har stået hos en forhandler et år eller to uden at være blevet solgt. Det er ikke tilfældet her. Denne rabat gives som direkte kontantrabat på nye 2013 modeller – ingen betingelser, ingen dikkedarer, kun cool cash der fratrækkes ved kassen.

Hobby Premium 540 KMFeHobby Premium 540 KMFe

Det er kun en stor producent som Hobby, der kan give et tilbud som dette. En ny, moderne luksuscampingvogn i innovativt design i høj kvalitet til så lav en pris. Mon ikke mange campister vil se fornuften i at tage imod et tilbud som dette? Og det uanset om man skal anskaffe sig campingvogn for første gang, eller man ønsker at udskifte sin gamle campingvogn med noget nyt og lækkert.

Hobby Premium 650 UffHobby Premium 650 Uff

Rabatten gives som nævnt på udvalgte modeller. De er:

  • Hobby Premium 440 SFr. Normalpris: kr. 155.950,-. Nu kr. 137.950. Rabat: kr. 18.000,00,
  • Hobby Premium 540 KMFe. Normalpris: kr. 186.950,-. Nu kr. 164.950. Rabat: kr. 22.000,00
  • Hobby Premium 650 Uff. Normalpris: kr. 213.950,-. Nu kr. 187.950. Rabat: kr. 26.000,00

Tilbuddet gælder til d. 31. juli 2013 eller så længe lager haves. Netop ‘så længe lager haves’ gør, at man nok ikke skal vente for længe med at besøge sin campingforhandler, for der bliver rift om disse tilbud.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg