Hobby 2013 – Nyheder

af Ann Karina
hobby nyheder 2013 01

Hobby nyheder 2013. Sidste år lancerede Hobby deres nye serie Premium. Premium serien er blevet rigtigt godt modtaget af både forhandlere og campister. Premium er Hobbys mest exclusive serie og kom sidste år i ni forskellige grundrids. Alle grundris var rettet mod par og ikke børnefamilier. Overraskende har børnefamilier vist stor interesse for serien og har efterspurgt familievogne i Premium.

Det har Hobby lyttet til, og i år kommer der så fire muligheder for køjevogne. To standard, 540 KMFe samt 650 UKFe. Der ud over vil det være muligt at bestille 560 og 610 UL som UKF vogne. Det vil sige fransk seng med køjer ved siden af.

Hobby nyheder 2013
Hobby Premium 540 KMFe er en af de nye familievogne

Hobby nyheder 2013
650 UKFe
Er Premiumen til den større eller mere pladskrævende børnefamilie

Hobby nyheder 2013
Premium 540 KMFe med køjer i bagenden af vognen

Hobby nyheder 2013
Her er god plads til en familie på fire. Bemærk det store køkken

Ud over modeller til børnefamilien er der også kommet et andet nyt grundplan. Nemlig 560 WLU der har stort endebadeværelse. Denne vogn er den eneste i Premium serien der har dette.

Hobby nyheder 2013
560 WLU har luksusbadeværelse

Der er ingen modeller der udgår, hvilket betyder at der sammenlagt nu tilbydes 12 forskellige grundrids i Premium serien.

Premium serien får også en smule lysere vinduer. De vil dog fortsat være tonet dog vil der slippe lidt mere lys ind i campingvognen.

Hobby nyheder 2013
Vinduerne er blevet en smule lysere

Generelt er Hobby aksler blevet forbedret og fortærket hvilket betyder at stort set alle Hobby campingvogne fremover får større lasteevne. Det ses især i Premium serien.

Excellent serien er blevet totalt redesignet indvendigt og har fået alt fra ny poslter til trædekor. Excellenty serien har nu mørkt pæretræ i fineren og her er tilføjet en lys farve til alle møbeltoppe samt køkkenlåger m.m.

Hobby nyheder 2013
Her ses det nye polster

Hobby nyheder 2013
Og de nye gardiner

Som standard kommer Excellent serien med posteren, Magnolia, der er lyse beige/creme farvet. Og man kan man vælge imellem seks andre polstre hvis man ønsker dette. Samt man har også mulighed for at vælge den samme læderpolster som findes i Premium og Landhaus serien.

Hobby nyheder 2013
der er kommet LED lysbånd hen over skabene

Excellent serien har også fået en LED lysliste hen over alle skabe. Denne skaber et behageligt inddirekte lys.

Alle tolv grundris i Excellent serien er enkeltakslede vogne hvilket gør dem meget egnet som rejsevogne. De fåes fra en 455 vogn op til en 560 vogn. De 3 største har en bredde på 2.5 m hvor de andre er 2.3 m i bredden.

Serien De Luxe er beregnet til dem der køber campingvogn første gang eller dem der gerne vil rejse lidt mere simpelt. Ikke at serien på nogen måde er primitiv.

Hobby nyheder 2013
De Luxe serien har fået et meget mere exclusivt look

De luxe serien fåes til stort set alle behov. De mindste vogne på 2.2 m i bredden og 1.000 kg. Og på til 650 KMFe der nok vejer omkring 2.000 kg. I serien fåes 14 forskellige grundris.

Serien er blevet opgraderet med ny poster samt nye gardiner. Dette for at give den et mere moderne look.

Hobby nyheder 2013
Det nye polster og de nye gardiner er nøje afstemt

Prestige serien har fået 3 nye grundris. De kompakte rejsevogne 455 UF samt 495 UL og den noget større 720 KFU. 640 FMU udgår. Det betyder at Prestige serien nu ialt tilbyder 10 forskellige grundris.

Hobby nyheder 2013
455 UF

Hobby nyheder 2013
495 UL

Hobby nyheder 2013
720 KFU

Prestige serien gennemgik et ordentlig make-over sidste år, så i år er det bare små ændringer der er kommet til. Prestige serien har som Excellent serien også fået LED lys hen over skabene. Prestige serien har også fået et nyt polster, Laos som bliver standard i Prestige serien i år.

Hobby nyheder 2013
Prestigeseriens nye polster Laos og de nye gardiner

Hobby nyheder 2013
Prestigeserien har fået endnu flere opgraderinger i år

Hobby nyheder 2013
Også i Prestigeserien er der kommet lyslister

En campingvogn vi ikke ser så tit på de danske breddegrader er Hobbys Landhaus. Sidste år relancerede Hobby deres berømte landhaus. De havde ellers ladet Landhaus udgå af produktionen for nogle år siden, men da der kom protester og eftersørgslen stadigvæk var rigtig stor, relancerede de den som sagt sidste år.

Hobby nyheder 2013
Hobby Landhaus

Landhaus fåes i år i to forskellige grundris. 770 Cfe med fransk seng, samt den nye 770 CL med enkeltsenge. Ønsker man fritstående dobbeltseng, kan dette også bestilles mod merpris.

I den nye 770 CL er badeværelset og toiletrummet adskilt hvilket giver en god udnyttelse.

Generelle Hobby nyheder på tværs af modeller

Som tidligere nævnt har Hobby forbedret deres Chassis, så der nu kommer større frivægt.  Dette gør sig som sagt størsat udslag i Premium modellerne hvor 8 Premium modeller får glæde af dette. Det kan f.eks. Nævnes at den mindste model 440 Sfr nu kommer til at have en tilladt totalvægt på 1.600 kg istedet for de tidligere 1.500 kg. Det vil endda være muligt at veje den op til 1.750 kg.

Hobby nyheder 2013
Der er mange gode detaljer

Pga det nye chassis vil de berørte modeller opnå en øget lasteevne på minum 100 kg. Nogle endda hel 200 kgs forøgelse. Dette gør sig gældende på vogne i alle serier.

Ellers kan nævne at klimaryglænene har fået nyt mere rengøringsvenligt betræk i læder look, Der er kommer nye gardiner i alle modeller ( dog ikke Premium).

Hobby nyheder 2013
Det nye klimaryglæn

Hobby nyheder 2013
Det centrale styreanlæg er ingen nyhed, men stadigvæk en smart detalje

Alle Hobby campingvogne har nu fået det nye Truma blæsevarme system S3004 og S5004. Disse har også fået et flottere design og nemmere at vedligeholde. Hobby tilbyder ligeledes Alde centralvarme og elektrisk gulvvarme som ekstra udstyr.

Hobby nyheder 2013
Den helt nye Truma ovn er i alle nye Hobby

Alle Hobby campingvogne har stadigvæk det centrale styre panel, hvor du kan styre lyset, holde øje med vand, batteri m.m. Du har også mulighed for at tilføje andre elementer så som en aircondition der også vil kunne styres centralt.

Hobby nyheder 2013
Igen smarte detaljer

Alle de steder det er muligt har Hobby brugt det stømbesparende LED lys.

Uden på nogen måde at gå i detaljer, vil vi gerne vise Hobbys nye design på deres autocampere – det kan være der kommer lidt mere om dem på et senere tidspunkt

Hobby nyheder 2013
Helt nyt udvendigt design inspireret af Premium

Hobby nyheder 2013
Ny og anderledes bagende

Hobby nyheder 2013
Også her er der kommet lysdetaljer

Hobby nyheder 2013
Smart baderumsløsning

Hobby nyheder 2013
Rummelig trods den kompakte størrelse

Nyhederne kan selvfølgelig ses hos din lokale Hobby forhandler, så snart de begynder at rulle ind til efteråret.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg