Skræddersy din næste Hobby Campingvogn

af Bjarne Søby
hobby hjemmeside screen

Den danske Hobby agent har netop lanceret en ny hjemmeside, og som noget helt nyt har man tilføjet en ‘Campingvogns-vælger’. Denne gør det legende let at finde frem til netop den eller de modeller, der opfylder ens krav til den kommende campingvogn.

I ‘Campingvogns-vælgeren’ har man mulighed for at specificere hvilken modelserie man er interesseret i, hvor mange sengepladser der skal være, totalvægt, sengetyper, noget udstyr, stofvariant, og hvilket prisleje, man søger campingvogn indenfor.

Det er både let og intuitivt at gå til, og så virker det.

Find din campingvogn
Vi prøvede at finde en campingvogn med 4-5 sovepladser og med en totalvægt på under 1500 kg. Prislejet blev angivet til mellem 140.000 og 180.000 kr., og så ville vi gerne have en dobbeltseng, køjer og et slimtower køleskab.

Efter at have klikket på knappen ‘Søg’ blev vi præsenteret for 4 forskellige campingvogne, der alle levede op til vores angivne krav. Resultatet bliver vist med grundplaner og priser, samt et link til yderligere oplysninger om campingvognen.

Sammenlign campingvogne
Når man er blevet præsenteret for søgeresultatet er der nu mulighed for at udvælge to eller flere campingvogne og sammenligne disse i et enkelt og overskueligt skema. Her får man en opstillet en masse tekniske oplysninger for de udvalgte campingvogne på en meget overskuelig måde. Det er altså smart, og det gør det meget let at finde frem til den model, der passer bedst til ens behov.

Plads til forbedringer
Da vi prøvede systemet af, fandt vi et par småfejl. Uvist hvilken grund fik vi ikke noget søgeresultat  på nogle af de kombinationsmuligheder, som vi forsøgte os med. Her kunne vi godt have ønsket os en fejlmeddelelse, gjorde os opmærksom på at vores søgekriterier ikke kunne opfyldes. På et enkelt tidspunkt oplevede vi også, at feltet hvor man angiver totalvægten forsvandt.

Men ved at gå tilbage til forsiden og starte forfra, fik vi systemet til at fungere igen. Vi ser det som børnesygdomme, og det skal ikke afholde folk fra at benytte systemet.

Overskuelig hjemmeside
Den øvrige del af Hobbys danske hjemmeside har også fået et løft. Den er overskuelig, og det er let at finde frem det den information, man ønsker. Her er oplysninger om alle Hobbys campingvogne, autocampere og fortelte samt en masse nyttige tips og gode råd.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg