Hobby 2015: On Tour – kompakt serie campingvogne fra Hobby

af Ann Karina
Den nye On Tour serie er lettere, mere prisbillige, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten

Når man besøger Hobbys stand på messen i Düsseldorf kan man ikke undgå at blive overvældet. Hobby udstiller samtlige af deres grundrids og modeller i alle serier af campingvogne og autocampere.

Hobby har fingeren på pulsen og lytter til forhandlere og campister og har derfor til sæson 2015 udviklet en lettere og mere kompakt serie af campingvogne til de rejselystne – nemlig Hobby On Tour serien.

Hobby On Tour serien indeholder 5 forskellige grundrids. Der er alt fra rejsevognen til 2 personer, til campingvognen til de oplevelses- og rejselystne børnefamilier. Der er lagt vægt på gode detaljer så som lysdæmper på lyset, moderne interiør og farver, praktiske løsninger til opbevaring, gode senge og god siddekomfort i siddegrupperne.

Praktiske opbevaringsløsningerPraktiske opbevaringsløsninger

Den tilladte totalvægt starter ved 1.100 kg for de mindste modeller og 1.350 kg for den største model. Alle modeller har mulighed for at blive vejet op, således at man opnår en større lasteevne.

Bredden på On Tour modellerne varier fra 2.1 m. til 2.2 m.. Hobby On Tour campingvognene er derfor meget velegnet til mindre familiebiler og mellemklasse biler. Og da priserne starter ved 120.000,- er der også en campingvogn der økonomisk er til at have med at gøre.

Stort differentieret udvalg med 5 forskellige grundrids

360 KB – Plads til hele familien på lidt plads

En praktisk indrettet familie campingvogn med køjer, funktionelt køkken hvor kogeblussene og vasken er trukken tilbage så der er bordplads til at arbejde på, bade- og toiletrum med brusebund samt en meget rummelig siddegruppe hvor der uden problemer kan sidde en familie på 4 personer. Siddegruppen redes om natten op til en stor dobbeltseng.

Modsætninger mødes. En kompakt familierejsevogn med god pladsModsætninger mødes. En kompakt familierejsevogn med god plads

Bemærk det praktiske køkken med tilbagetrukkede gasblusBemærk det praktiske køkken med tilbagetrukkede gasblus

Rummelige køjerRummelige køjer

Siddegruppen er så stor at der er god plads til 4 voksne menneskerSiddegruppen er så stor at der er god plads til 4 voksne mennesker

Fakta

 • Tilladte totalvægt: 1.100 kg. med mulighed for opvejning
 • Total længde: 5.9 m.
 • Total bredde: 2.1 m

390 sf – Den kompakte rejsevogn for 2

Den perfekte indretning for 2 personer der ønsker dobbeltsengen. Dobbeltsengen er tværstillet i forenden af vognen. På den måde undgår man også de afskårne hjørner en klassisk fransk seng giver. I midten er køkkenet placeret. Ligeledes her er kogeblussene og vasken trukket tilbage for at give optimale arbejdsforhold i køkkenet. I midten er også et stort klædeskab. I bagende er der en siddegruppe, der passer perfekt til 2 personer. Det er muligt at rede denne op til en ekstra opredning for 1 person. Der er selvfølgelig også toilet- og bruserummet.

Den tværstillede dobbeltseng giver en større seng uden afskåret hjørneDen tværstillede dobbeltseng giver en større seng uden afskåret hjørne

I siddegruppen er der fin plads til campingvognens beboereI siddegruppen er der fin plads til campingvognens beboere

Badeværelset er kompakt men funktioneltBadeværelset er kompakt men funktionelt

Igen, masser af opbevaringspladsIgen, masser af opbevaringsplads

Praktisk køkkenPraktisk køkken

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.100 kg med mulighed for opvejning
 • Total længde: 6.10 m.
 • Total bredde: 2.10 m.

460 HL – Rummelig enkeltsengsvogn

Denne campingvogn er perfekt til parret der ønsker enkeltsenge. Enkeltsengene er placeret i forenden. I midten er køkkenet. Køkkenet har igen den samme praktiske indretning som i de andre modeller. Bruse- og toiletrummet er ligeledes i midten. I bagende er siddegruppen der om natten kan slås ned til en opredning.

Praktisk enkeltsengsvognPraktisk enkeltsengsvogn

Rummelige enkeltsengeRummelige soveafdeling

Praktisk køkkenPraktisk køkken

God plads i siddegruppenGod plads i siddegruppen

God plads til 2 personerGod plads til 2 personer

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.200 kg. med mulighed for opvejning
 • Total Længde: 6,7 m.
 • Total bredde: 2.1 m.

470 KMF – Klassisk indretning til børnefamilien

Denne indretning er en klassiker i indretning af køjevogne. I forenden er der en tværstillet dobbeltseng, I midten er der køkken og siddegruppe. Og i bagenden er køjerne. Imellem køjerne og siddegruppen er bade- og toiletrummet placeret.

Klassisk køjevogn i kompakt designKlassisk køjevogn i kompakt design

Bemærk den flotte måde hvorpå siden er lakeretBemærk den flotte måde hvorpå siden er lakeret

Legeplads til børnene med tavle under den nederste køjeLegeplads til børnene med tavle under den nederste køje

Plads til hele familien med faste senge til allePlads til hele familien med faste senge til alle

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.300 kg. med mulighed for opvejning
 • Total Længde: 6,8 m.
 • Total bredde: 2.2 m.

490 SFf – Fritstående dobbeltseng

Hvis man ønsker en kompakt campingvogn hvor man har en rummelig soveafdeling, er denne her et rigtigt godt bud. Her få man fritstående dobbeltseng i forenden, bade- og toiletrummet, i bagenden er køkkenet og i den ene side af campingvognen i bagenden er der er en siddegruppe. Siddegruppen kan om natten redes op til en enkelt opredning mere. 490 SFf har også god opbevaringsplads.

I denne campingvogn er det et ”rigtigt” soveværelse med fritstående dobbeltsengI denne campingvogn er det et ”rigtigt” soveværelse med fritstående dobbeltseng

Der er også lysdæmper til loftslysetDer er også lysdæmper til loftslyset

I denne campingvogn er der fritstående dobbeltsengI denne campingvogn er der fritstående dobbeltseng

Hyggeligt interiør og stort køleskabHyggeligt interiør og stort køleskab

Hyggelig spiseplads til 2 personerHyggelig spiseplads til 2 personer

Fakta:

 • Tilladte totalvægt: 1.350 kg. med mulighed for opvejning
 • Total længde: 7.1 m.
 • Total bredde: 2.2 m.

Det udvendige design på den nye Hobby On Tour er friskt med nogle smarte detaljer. På siden af vognene er der er et billede at en vej der bugter og snor sig. Billedet symboliserer lysten til at rejse og til at opleve nye ting.

Et lille kunstværkEt lille kunstværk

On Tour modellerne er konstrueret på et letvægtschassis og i hele processen og opbygningen er der tænkt på vægtbesparelse. Dette dog uden at det er gået ud over kvaliteten. Skabe, hængsler m.m. føles stadigvæk som den velkendte Hobbykvalitet.

Et godt bud på en campingvogn til den rejselystne campist.

Klik her og læs mere om Hobby

 

Prøv også at læse disse indlæg