Hobby 2016 De Luxe Edition – Ny smart serie campingvogne

af Ann Karina
Hobby De Luxe Edition er en ny trendy og smart modelserie fra Hobby

Til sæson 2016 kommer Hobby med en ny serie af campingvogne, nemlig Hobby De Luxe Edition. Serien henvender især sig til campister, som går op i et moderne og sporty design. Der er 5 modeller i serien, og der er campingvogne både med enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge.

Designet er friskt med moderne farver og lyse ahorn træfronter. De lyse træfronter står i flot kontrast til bordpladerne, der er grå antracit. Bordpladerne matcher den grå antracit kontraststribe på lågerne.

Smarte og meget trendy skabslåger, bordplader og skuffefronterSmarte og meget trendy skabslåger, bordplader og skuffefronter

Lågerne har sorte chrome greb. Lågerne på overskabene har fået nye lukkebeslag med soft-close lukkemekanisme.

De sorte greb i krom er meget dekorativeDe sorte greb i krom er meget dekorative

LED lys er også indført de fleste steder. En smart detalje er de tre LED lysbånd der er på væggen ved overskabene. Der er en LED-bånd ved loftet, på toppen af overskabet og under overskabet. Tilsammen giver de en hyggelig lyseffekt og et utroligt behageligt lys.

Flot indirekte belysning ved overskabeneFlot indirekte belysning ved overskabene

Gulvet er PVC, men ligner rigtige brede træstave. Det er nok et af de flotteste gulve, vi har set i en campingvogn.

Gulvets lyse farve matcher flot resten af designet i campingvognen.Gulvets lyse farve matcher flot resten af designet i campingvognen.

Betrækket i siddegruppen matcher resten af vognen fint. Det er lys grå, og antracit farven går igen her. For at give det et sporty look, er der tilføjet en smal rød stribe.

Den røde stribe giver et smart look uden at virke dominerendeDen røde stribe giver et smart look uden at virke dominerende

Hobby De Luxe Edition, De Luxe, Excellent og Prestige serierne er alle blevet forbedret til sæson 2016 med bl.a. nye forbedrede vinduer og 3 mm. tykkere vægge. Dette giver en forbedret isolationseffekt og en bedre lydisolation. Desuden er der nu forkromede ranger-håndtag. Det er flot og giver et mere tidssvarende look.

Det udvendige design er minder meget om serierne De Luxe, Excellent og PrestigeDet udvendige design er minder meget om serierne De Luxe, Excellent og Prestige

Det er også værd at bemærke at der er kommet et nyt vindue i fronten på de campingvogne der ikke har siddegruppe i fronten.

Det nye vindue i Hobby De Luxe EditionDet nye vindue i Hobby De Luxe Edition

Vinduet giver mulighed for reoler på begge sider af vinduet og myggenettet/mørklægningsgardinet er integreret så det lukker helt til. Der er desuden tilføjet et strømstik til opladning af diverse elektronik lige ved siden af vinduet. Det er smart og godt tænkt.

Smart med stik til opladning af f.eks. mobiltelefoner lige ved sengens hovedgærdeSmart med stik til opladning af f.eks. mobiltelefoner lige ved sengens hovedgærde

Hobby er også begyndt at bruge en ny metode til at forsegle samlinger på. Dette for at forhindre fugt og vand kan trænge ind i konstruktionen.

Hobby De Luxe Edition er alle kompakte, og der er som tidligere nævnt 5 forskellige modeller i serien.

Flot detalje. Greb i krom og rød kontraststribe på toiletdørenFlot detalje. Greb i krom og rød kontraststribe på toiletdøren

2 modeller med dobbeltseng:

  • 440 SF – Tværstillet dobbeltseng i forenden, køkken og toiletrum i midten samt siddegruppe lige inden for døren. Vægt: 1300 kg.
  • 460 UFe – Fransk dobbeltseng og toiletrum i forenden, køkken og skabe i midten samt rummelig rundsiddegruppe i bagenden. Vægt: 1350 kg.

Indretning med fransk dobbeltsengIndretning med fransk dobbeltseng

1 model med enkeltsenge

  • 495 UL – To komfortable enkeltsenge i forenden, køkken og toiletrum i midten. Rummelig rundsiddegruppe i bagenden. Vægt: 1700 kg.

Denne model er baseret på en af Hobbys mest populære indretninger, og har to komfortable enkeltsenge og komfortable siddegruppe.

2 modeller med køjesenge og fast dobbeltseng

  • 545 KMF – Tværstillet dobbeltseng i forenden, køkken og rundsiddegruppe i midten. Køjesenge samt rummeligt badeværelse med separat brus i bagenden. Vægt: 1600 kg.
  • 560 KMFe – Fransk dobbeltseng samt toiletrum i forenden, rundsiddegruppe og køkken i midten. Køjesenge i bagenden lige inden for døren. Vægt: 1700 kg.

Med disse 5 modeller dækker Hobby de flestes behov. Alle modeller har faste senge til familiens medlemmer, så man slipper for bøvlet med at skulle rede op om aftenen. Men hvis det skulle være nødvendigt kan siddegrupperne selvfølgelig redes op til ekstra opredninger.

Køkkenerne i De Luxe Edition er praktiske og har alle det nye køkken/vask modul, hvor vask og komfur er integreret i den samme enhed. Dette gør det meget mere rengøringsvenligt. Samtidigt levner det god arbejdsplads på køkkenbordet.

Enheden med integreret vask og komfur giver mere plads på køkkenbordet.Enheden med integreret vask og komfur giver mere plads på køkkenbordet.

Der er masser af plads i de brede skufferDer er masser af plads i de brede skuffer

Der er også kommet et nyt køleskab på 150 l. Det er stadigvæk i SlimTower design, men endnu smallere end tidligere. Da køleskabet er blevet gjort højere, er volumen øget med hele 10 l. Det er praktisk indrettet med fleksible hylder og hylder i døren.

Hylderne i køleskabsdøren er så dybe at man uden problemer kan have mælk m.m. stående dér.Hylderne i køleskabsdøren er så dybe at man uden problemer kan have mælk m.m. stående dér.

Køkkenerne er udstyret med store soft-close skuffer med masser af plads. Overskabene er også rummelige, og der er en smart jalousi låge der dækker nogle åbne hylder.

Med Hobby De Luxe Edition kommer Hobby med en ny serie campingvogne der henvender sig til den moderne familie – uanset alder. Den er smart, godt indrettet og hyggelig på samme tid. Priserne kendes ikke endnu.

  • Link til Hobbys hjemmeside: Hobby

Prøv også at læse disse indlæg