Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

T.E.C. indstiller produktionen

af Bjarne Søby
T.E.C. Travelking

T.E.C. indstiller produktionen af campingvogne og autocampere. Selve mærket T.E.C. lukkes som sådan ikke. Men produktionen indstilles, så indtil videre vil der ikke blive produceret flere T.E.C.-vogne på fabrikken i Sassenberg.

 

T.E.C. har haft en lidt omtumlet tilværelse. Først blev mærket produceret på T.E.C.’s egen fabrik. Siden hen har mærket været produceret både hos Dethleffs og Trigano. De seneste år er T.E.C. blevet fremstillet på LMC’s fabrik i Sassenberg, men nu er det altså også slut der. Der er simpelthen ikke økonomi i at producere T.E.C. så derfor indstilles produktionen.

Fortsat garanti, service og reservedele

T.E.C. ejere skal ikke være nervøse for manglende reservedele og/eller garanti. LMC garanterer stadig for service, reservedele og garanti på vogne. Dette kan læses på T.E.C. hjemmeside.

LMC udvider markant

Selvom produktionsstoppet selvfølgelig er trist for T.E.C., så er det godt for LMC. Mange af T.E.C. grundrids og modeller vil genopstå i LMC velkendte høje kvalitet. Vores kilde hos LMC oplyser at LMC’s programudvalg udvides derfor markant, og LMC arbejder således på at få Europas stærkeste program indenfor for campingvogne og autocampere. Præcis hvordan det nye program vil blive sammensat,  har vi endnu ikke fået oplyst, men det vil blive præsenteret på efterårets messe i Düsseldorf.

Så selvom det altid er trist når et mærke forsvinder, så glæder vi os over at LMC adopterer flere af T.E.C.’s populære grundrids, og vi glæder os til at se hvad LMC har i støbeskeen 🙂

 

Prøv også at læse disse indlæg