Hobby gør den ultimative frihed lidt mere opnåelig

af Ann Karina
Hobby presse autocamper 01

 

At rejse med autocamper er for mange indbegrebet af frihed. Nye destinationer og oplevelser hver dag, samt friheden til at gøre hvad du vil i dit eget tempo. Desværre har det længe været en næsten uopnåelig drøm for mange, da det danske afgiftssystem gør det dyrt at købe en autocamper. Men det imødegår Hobby nu med deres nye autocampere.

Eksklusivt design
Denne frihed er nu, i kraft af Hobbys nye autocamperprogram, blevet meget mere opnåelig. Hobbys autocampere har længe været en af Europas mest populære autocampere og ses tit både på danske og udenlandske veje.

Nu bliver synligheden om muligt endnu mere markant. Designet på de nye autocampere fra Hobby er fremover i samme eksklusive stil, som den meget populære campingvogn Hobby Premium. Og dette endda til priser der starter omkring 573.000,- for en delintegeret autocamper på danske plader.

De to F’er

Funktionalitet og Frihed er nøgleordene til en god autocamperferie. Hvis din autocamper fungerer optimalt, har du den ultimative frihed og kan nyde turen og de oplevelser, den bringer med sig. Dette tilbyder Hobby bl.a. i sine to nye modelserier, Premium Van og Premium Drive.

Hobby Premuim Van – Lille og vågen

Premuim Van er Hobbys mindste medlem af autocamperfamilien. At den er lille, gør den på ingen måde dårligere. Premium Van er, til forskel fra andre Van-typer, en rigtig autocamper med alle de funktioner der giver frihed på rejsen. Den er delintegret, man har mulighed for hæve/sænkeseng over førehuset, lav vægt, stor lasteevne og super funktionelt badeværelse og køkken. Interiøret er hyggeligt med mulighed for at sætte sit eget præg på træsort og polster.

Hobby Autocampere

Hobby Premium Van fylder ikke mere i gadebilledet end en almindelig Van eller varebil. Dette gør den idéel til bykørsel og måske ennda som familiens anden bil. Mulighederne er mange.

Hobby Premium Drive – Mere plads og individuel indretning

Hobby Premium Drive er til dem der ønsker lidt mere plads og endnu flere valgmuligheder. Premium Drive serien er delintegreret og bygget på et Fiat chassis. Premium Drive tilbyder fire forskellige indretninger hvor der i de enkelte indretninger også er valgmuligheder. Man har mulighed for at vælge høj eller lav indstigningshøjde i sengene, hæve/sænke seng over førehuset, hele tre forskellige typer badeværelser og selvfølgelig både trætype og polster.

Hobby Premium Drive er spækket med funktionelle lækre detaljer. Hvis man kigger på det rummelige køkken, er der i de fleste modeller Hobbys pladsbesparende Slimtower køleskab med hele 140 l. kapacitet og udtagelig 12 l. frostboks. Strømbesparende LED-lys er selvfølgelig også standard i hele vognen.

Den ultimative frihed på hjul

Uanset hvilken Hobby Premium autocamper du vælger, vil du få den ultimative frihed. Med et funktionelt, flot og praktisk design vil hverdagen i din autocamper være i naturlig forlængelse af din hverdag derhjemme. Dog spækket med en masse gode oplevelser. Og med priser på Hobby Premium autocampere fra kun 578.900,- på danske plader, er denne en frihed nu er blevet mere opnåelig.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg