Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Goddag og Farvel Reception hos Dancamper

af Bjarne Søby

Invitation til ‘Goddag & Farvel Reception’ fredag d. 13. august 2021 hos DanCamper i Horsens. Kom og sig farvel til Anette og Jens Erik, og sig samtidig goddag til Ane og Frank.

Da DanCamper blev stiftet i 2007, var det med Anette Kallesøe og Jens Erik Graversen ved roret. Forretningen blev udvidet i 2008, da Birte Friis blev en del af ejerkredsen. Nu ændres det igen.

D. 01. januar 2021 trådte Frank og Ane Elkjær ind som nye medejere i DanCamper, og overtog Anette og Jens Eriks aktier. 

Frank er i forvejen indehaver af Frank Elkjær Biler i Hedensted, som han driver sammen med sin søn. Frank Elkjær Biler har et autoriseret FIAT værksted, og har i flere år taget sig af reparation, service og klargøring af bildelen på mange autocampere fra DanCamper.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Franks hustru, Ane har allerede siden oktober arbejdet i salgsafdelingen i DanCamper. Ane kommer fra et job som folkeskolelærer, men er allerede faldet godt til og er virkelig glad for sit nye arbejde. Begge holder meget af autocamperlivet i både weekender og ferier.

Så fremover vil det være Frank og Ane der, sammen med Birte og de øvrige medarbejdere, vil stå for den daglige drift i DanCamper.

Det bliver nok lidt underligt i starten

Anette og Jens Erik har begge i alle årene især taget sig af salg af autocampere. Men de har også været dem, vi mødtes med både i butikken på Vegavej i Horsens, og på messer i Danmark og Europa.

Vi har haft mange gode samtaler, og haft stor glæde af Anette og Jens Erik passion, engagement og glæde ved alt vedr. autocampere. Det har altid været dem, der stillede op til interviews for at videregive guldkorn fra deres enorme viden om det at køre og rejse med autocamper.

Så næste gang vi er på messe (dvs. når en gang igen bliver muligt), så håber vi at mødes med Anette og Jens Erik igen. Alt andet ville være lidt underligt.

Helt væk fra DanCamper er de dog ikke. Anette og Jens Erik vil fortsat være tilknyttet salgsafdelingen DanCamper – men på nedsat tid. Det er vi glade for.

Anette og Jens Erik glæder til deres ’nye’ liv. Det vil give dem mere tid til deres familie, og tid til længere ture i autocamper. Det plejer der at komme nogle gode rejseberetninger ud af. Dem vil vi også glæde os til.

Goddag og farvel Reception

Tiden er nu kommet til at sige goddag til Ane og Frank, der sammen med Birte nu er ejere af DanCamper, og farvel til Anette og Jens Erik, der nu kan komme ud at køre autocamper på fuld tid.

Det markeres med en reception fredag d. 13. august kl. 12 – 18 på Vegavej 8 i Horsens.

Vi byder på lækre pandekager, og vil derfor gerne have en tilbagemelding, om I har mulighed for at komme og fejre dagen med os.

Du skal tilmelde dig på: info@danCamper.dk og du kan fåflere informationer her: https://www.dancamper.dk/nyheder/nyhedsoversigt/reception/

Så tillykke til Birte, Frank, Ane, Anette og Jens Erik.  God vind fremover.

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg