Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Hobby lancerer 50 forskellige campingvogne i 2013

af Ann Karina
hobby presse 0812 nye vogne

Premium 2013 modellerne følger op på sidste års store Hobby succes med 12 forskellige indretninger, hvoraf 3 er helt nye. Med introduktionen af de to køjemodeller 540KMFe og 650UKFe dækker Premium serien alle familier – også de store. I begge campingvogne kan der overnatte 7 personer, da der er senge til 4 voksne og op til 3 børn (hvis man vælger indretning med 3 køjer). Udefra ser Premium ud som sidste år, men de flotte mørke ruder er videreudviklet, så de lader endnu mere lys komme ind, uden at vognens stærke design er ændret.

 

Sov som du vil
Med introduktionen af de to nye køjevogne er der frit valg i overnatningsmuligheder, fra dobbeltseng i modeller fra 440 til 560 serierne, ”Queensbed”, den store fritstående dobbeltseng i den store 650 eller enkeltsenge i modellerne fra 495 til 720. I enkeltsengsvognene er det den nye 560WLU med badeværelse bagerst i hele vognens bredde, der tiltrækker sig opmærksomheden. Sidst, men ikke mindst, er der de to nye børnevenlige vogne med køjer.

Premium ekstraudstyr fra fabrikken
Premiums unikke design bliver yderligere fremhævet, hvis man vælger at bestille vognen med fabriksmonteret tagmarkise. Den kendte og velfungerende markise Omnistor kan nu ”fuldintegreres” i vognens chassis i markise-modellerne 6002 og 6900. På samme vis kan Premium fx også leveres med tagmonteret Dometic klimaanlæg og en ”Autarpakke”, der gør dig helt uafhængig af strøm fra campingpladserne.

Testet og godkendt
Selv om Premium serien kun har været på markedet i et år, er den gennemtestet som få andre nye campingvogne. I årets løb har mere end 2500 campingfamilier kørt rundt i de nye vogne i Europa. Peer Neslein har testkørt Premium modellen på over 9000 km fra Sydfrankrig til Nordkap og har sammen med de meget positive tilbagemeldinger fra campister påvist, at vognen ”er bestået” og er blevet lige så vellykket, som de mange rosende ord fra campingjournalisterne lagde op til.

De luxe til nye campister
Nye campister vælger ofte en af de mange indretninger fra Hobby Deluxe serien, viser erfaringen. En ægte Hobbyserie med vægt på indretning, smarte detaljer og nyeste teknologi. I 2013 er der 14 forskellige modeller at vælge imellem, alle med det nyudviklede gardinsystem og tidens trend i nye og moderne stofvarianter

Hobby giver mere udstyr for pengene
Excellent serien er et godt eksempel på grundlæggeren Harald Striewskis idé om, at give Hobbyvognene mere udstyr og flere gennemtænkte detaljer til overkommelige priser. Der kan i 2013 vælges mellem 12 forskellige indretninger, lige fra den helt lille rejsevogn til den store 560, der kan indrettes med alle typer af senge fra køjer, enkeltsenge, dobbeltseng og ”Queensbed”, den store fritstående dobbeltseng.

Den klassiske Hobby
Prestige serien har altid været Hobbys svar på ”den tidløse klassiker til alle generationer” og familiestørrelser. Det er her i den klassiske vogn, man finder de nye indretninger, 455 UF, 495 UL og den helt store 720 KFU med plads til op til 7 personer, 4 voksne og 3 børn.

Landhaus – campingvognen, der lever op til navnet
Det unikke udseende vækker opsigt på enhver campingplads, og sidste års genfødsel var en succes i Europa. 2013 udgaven kan nu leveres med både enkeltsenge og fritstående dobbeltseng, hvilket er oplagte valgmuligheder for et rigtigt ”Landhaus”.

Hobby gør teknikken let at betjene
ISP og BUS-teknologi lyder indviklet, men er blot forkortelser og navne, der dækker over et nemt betjent og fremsynet system til at styre el og monteret tilbehør og samtidig holde øje med dit forbrug. Hobby er langt foran de fleste andre mærker på dette område. Hjertet i systemet er LCD betjeningspanelet, der kan leveres i alle 5 modelserier.

Hobby 2013 rejseklar med plads til bagagen
De fleste af de nye Hobby modeller er optimeret, så der er mere plads til bagagen. Disse modeller kan nu medtage fra 100 til 200 kg ekstra bagage. Desuden kan vognene ved små tekniske ændringer opvejes til endnu flere kg bagage. Rejseklar med alt det familierne – uanset størrelse – gerne vil have med på ferien eller weekendturen.
 

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg