Kabe 2013 – designændringer både ind- og udvendigt

af Bjarne Søby
kabe 2013 nyheder 01

Kabe har i 2013 ændret form. Væk er det karakteristiske ‘knæk’ i taget forrest på campingvognen. Nu er taget blevet ‘rettet ud’. Det bliver derved muligt at sætte en større markise på sin Kabe. Ved at forlænge tagets vandrette linje, er der også blevet mere plads forrest i campingvognen.

Egentlig er det lidt synd at Kabe har valgt at rette taget ud. Campingvognen mister derved et af sine ydre kendetegn, og den ligner til forveksling mange af de andre campingvogne på markedet.

Kabe 2013 Nyheder

Men det er ikke kun den forreste del på Kabe, der har ændret udseende i 2013. Også bagenden er ny-designet.

Hele bagenden er ny med de helt specielle Kabe-designede lygter. Baglygterne er helt unikke og meget iøjnefaldende.  Baglygterne med det unikke LED lys, og de fanger øjet med det samme.

Kabe 2013 Nyheder

Desuden er der kommet nye rangerhåndtag, og en alu-liste  på tværs  af campingvognens bagende sender et signal om styrke og eksklusivitet. Endelig er der kommet ny tagspoiler til, og øverst på fronten er der kommet nye streamers. Kabes karakteristiske røde stribe er ligeledes blevet redesignet, og på Kabes 2013 er den sølvgrå stribe nu væk.

Kabe 2013 Nyheder

Nydesignede og mere rummelige overskabe
Overskabene omkring siddegruppen og i soveafdelingen har fået en lys harmonisk bund, som samtidig hjælper med til at lyse rummet op. Samtlige overskabe er nydesignede og fremstår både let og elegant. Skabene forrest i vognen er blevet højere og mere rummelige, fordi taglinjen er blevet hævet fortil. Derudover har skabene i soveafdelingen fået en ekstra hylde, så man bedre kan holde styr på småting.

Kabe 2013 Nyheder

Ved at benytte ny møbeloptik, virker Kabe’s 2013 modeller meget. Køkkenbordet, spisebordet og alle møbeltoppe har fået en ny tynd, lys højglans laminat med en glaslignende overflade, der er med til at reflektere lyset tilbage til rummet.

Hos Kabe har de arbejdet meget med lys i 2013 modellerne. Overskabene i køkkenet har fået en lysbaldakin med LED lys, som kan dæmpes. Også lyset fra loftslampen kan dæmpes.

Nyt bad- og toiletrum
I badeværelset er der også kommet helt nye former. Interiøret, som også er nydesignet, har et mere strømlinet og moderne look.  Det nye design på møbler medfører, at der er blevet mere plads til at bevæge sig rundt på ude på badeværelset. Også al belysning på badeværelset er nyt.

Kabe 2013 Nyheder

Centralt styrepanel for varme og lys
I Kabes 2013 modeller kan man styre varmesystemet med faste intervaller i stedet for kontinuerlig drift.  Det betyder at man vil holde liv i batteriet længere, hvis man bruger strømmen fra batteriet til opvarmning. Det nye  hvide kontrolpanel giver mulighed for central styring endnu flere funktioner. Bl.a. er der en integreret lysdæmperkontrol, så man centralt kan dæmpe alt lyset. Derudover er der mulighed for tilslutning af forskelligt ekstraudstyr til kontrolenheden.

Auto Dræn – nyhed i 2013
Kabe lancerer et nyt produkt i 2013. Det kaldes ‘Auto Dræn’, og  gør at man kan tømme vandsystemet for al vand med enkelt tryk fra det elektriske panel. Det er Praktisk, hvis man  bruger din campingvogn meget, og i sær om vinteren.. Auto Dræn indgår ikke i standardudstyret, og skal bestilles som tilvalg.

Ny teknik og større sikkerhed
Fra 2013 kører alle Kabe campingvogne op til Hacienda-serien på tysk AL-KO chassis, som størstedelen af Kabe autocampere har gjort i mange år.  Sikkerheden er på det højeste niveau nogensinde. Bl.a. er alle campingvogne nu udstyret med AL-KO ATC . Det er et elektronisk stabilitet kontrolsystem, som via sensorer registrerer pludselige retningsforandringer i vognen, og bremser hjulene direkte gennem påløbsbremsen.

Det er ikke på alle at Kabes 2013 modeller at nyheder indgår i standardudstyret. De fleste af nyhederne er dog tilgængelige, som tilvalg på de nye Classic-modeller.

Links:
Relevante Link(s) : Kabe

Prøv også at læse disse indlæg