Isabella 2011: Nyt tilbehør til forteltet

af Bjarne Søby
Isabella 2011

Isabella havde ikke de store nyheder med på dette års messe i Düsseldorf. Men de få nyheder, de havde valgt at vise frem, var til gengæld ret interessante.

At Isabella ikke havde så mange nyheder med på dette års messe i Düsseldorf, skyldes ikke at der ikke kommer nyt fra Isabella i 2011. Næ – Isabella har bare valgt at vente med at præsentere flere af deres nyheder indtil messerne i Danmark.

Men – som sagt – nogle nyheder havde Isabella da med i Düsseldorf.

Isabella kunne præsentere det nye Magnum rejsetelt, der er blevet re-designet og nu leveres med en teltdug i belagt polyester (IsaTex) – altså den dug, der kendes fra teltene i Concept-serien.

Isabella Magnum Concept
Det nye Magnum Concept rejsetelt

Vi skal have det nye Magnum Concept med på tur i oktober måned, og derfra kommer der en mere dybdegående artikel om det nye telt.

Isabella 2011
To nyheder fra Isabella: Ny hynde og nyt myggenet til teltets gavl

Isabella kommer i 2011 med et løst myggenet, der dækker hele forteltes gavl. Det kommer især til sin ret, når man er på ferie sydpå, hvor myggene kan være ret så agressive. Det nye myggenet dækker hele teltets gavl, og man kan derfor have gavlen stående åben og få masser af luft ind i forteltet uden der slipper myg ind.

Myggenettet sælges løst og passer til de fleste af Isabellas fortelte.

Isabella 2011
Myggenettet går i hele teltets bredde og gøres fast i bunden med pløkke

Isabella 2011
Foroven hægtes det nye myggenet på stangen over gavlen

I 2011 kommer Isabella med en ny hynde til campingstolen. Det er lidt speciel både hvad materiale angår, og måden den er syet på.

Isabella 2011
Den nye hynde er fremstillet i et meget slidstærkt materiale

Hynden er syet af overskydende teltdug fra Vision-forteltet. Så der er tale om en meget slidstærk hynde i et farveægte materiale. Hynden er kanalsyet, og det forhindrer at fyldet forskubber sig inde i hynden.

Isabella 2011
Ny rum-deler

Tilsidst skal vi lige nævne den nye rumdeler fra Isabella. Den er speciel, fordi man ikke skal bruge en af forteltes gavle til at dele teltet op med. Den nye rumdeler gør det muligt at opleve fortelte i 2 dele. Det kan være praktisk, hvis man f.eks. ønsker at bruge den ene halvdel af sit fortelt som solsejl, og den anden som et lukket fortelt.

Den nye rum-deler passer til 3-meter telte og kan justeres i højden.

Det var hvad Isabella havde med af nyheder på messen i Düsseldorf. Nu glæder vi os rigtig meget til at se, hvad de præsenterer på messerne i Danmark.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

Prøv også at læse disse indlæg