Annonce (læs mere efter annoncen)

Isabella Air Cirrus North 400 luftfortelt

af Bjarne Søby

Isabella er klar til 2020 sæsonen med et nyudviklet lufttelt, nemlig det nye Isabella Air Cirrus North 400. Her kombineres de bedste erfaringer fra mere end 60 års udvikling af telte med et gennemført design og den nyeste IsaAir luftteknologi. Denne artikel er sponseret af Isabella.

 

Det nye Isabella Air Cirrus North er fremstillet i de samme velkendte Isabella materialer, som Isabella bruger i deres traditionelle Isabella fortelte. Både fronter og gavle er lavet i Isabellas traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Den gennemfarvede Isacryl gør, at farverne ikke falmer.

Cirrus North er designet med henblik på at udnytte kvadratmeterne i teltet optimalt. Dybden er på 275 cm og lodrette vægge giver et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Bredden er 400 cm, og Cirrus North kan udvides med et Air Annex på begge sider af teltet. Annekset har bagvæg, så sætter man et anneks i begge gavle, så får man et fortelt med en længde på ca. 8 meter, men der kræves kun et lige skinnemål på 420 cm.

isabella cirrus air north luftfortelt 02De lodrette vægge giver et rummeligt opholdsrum med højt til loftet.

Annonce (læs mere efter annoncen)

En særlig detalje ved Cirrus North er, at der ikke medfølger ekstra stænger. Teltet består af 100 % luftkanaler, og der skal hverken ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver skygge ved ophold inde i teltet.

Isabella har udviklet et nyt luftsystem med navnet IsaAir. Det er et modulopbygget luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler, som gør, man nemt kan klikke en luftkanal af, og udskifte den uden at tage teltet ned. Isabella Air Cirrus North pumpes op fra et centralt sted.

Jeg så det nye fortelt på campingmessen i Düsseldorf, og lavede vi denne video med og om forteltet. Videoen er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Isabella Air Cirrus North koster kr. 16.498,00. Annekset koster kr. 8.249,-

Få flere oplysninger og specifikationer samt nærmeste forhandler her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg