Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Isabella Air Y luftsolsejl – nyhed til sæson 2021

af Bjarne Søby

Isabella Air Y er et innovativt luftsolsejl til både autocamper og campingvogn. Det kan være svært at nytænke det traditionelle solsejl, men det er lige præcis hvad Isabella nu har gjort.

Isabella Air Y er til dig, der kan lide nytænkende design. Solsejlet er formet som bogstavet ”Y” og er let og hurtigt at sætte op ved pumpning af luftkanalen. Det pumpes kun ét sted med den medfølgende Isabella Air luftpumpe.

Solsejlet er lavet i den velkendte Isacryl, som er et let, robust og gennemfarvet materiale, der holder farverne smukke i mange år frem. Solsejlet har et stort vinduesparti i fronten, der sikrer dig optimal udsyn.

Og så er det sikkert. Alle, der rejser med en pose- eller fastmonteret markise, frygter at en kastevind skal blæse markisen hen over taget på campingvognen eller autocamperen med stor skade til følge.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Men det sker ikke med det nye Isabella Air Y luftsolsejl. Der er ingen stænger og ingen dele af metal, så selvom uheldet skulle være ude, vil det ikke skade campingvognen eller autocamperen.

Dybden er 240 cm, og det pumpes kun ét sted med den medfølgende Isabella Air luftpumpe.

Vi har haft det nye solsejl med på tur, og der lavede vi denne video:

Den vejl. udsalgspris er kr. 6.599,-

Få flere oplysninger og find nærmeste forhandler her. Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg