Camping-TV: Isabella Sun Shine – et alsidigt og meget anvendeligt solsejl

af Ann Karina
Isabella Sun Shine - et alsidigt og meget anvendeligt solsejl

Isabella har et bredt udvalg i forskellige solsejl, et til enhver smag. Et af disse er Sunshine – solsejlet, hvortil der nu fås en smart front. Vi har det nye solsejl med til Italien, og har haft stor glæde af solsejlet. Det giver ly både for sol og regn, og så kan solsejlet endda udvides med både front og rumdeler.

Størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt, er kendetegnene for solsejlet Sun Shine. Solsejlet er 250 cm dybt og følger vognen i fuld længde. Sun Shine leveres komplet med en højre og venstre side, så man kan nyde mange gode timer i skygge og læ. Lynlåslommerne ved de forreste stænger sikrer, at solsejlet står stabilt og ikke ”blafre” i vinden, og velcrolommerne til stængerne gør opsætning og nedtagningen af Sun Shine hurtig og effektiv.

Isabella lancerer, som noget helt nyt i år, en frontdel til Sun Shine med to indgangsdøre og store vinduespartier. Fronten giver dig muligheden for at lukke ens Sun Shine af. Man har endda mulighed for kun at lukke den ene halvdel af, hvis du kombinerer fronten med en skillevæg. Så kan du lade den ene halvdel stå åben – halvt fortelt, halvt solsejl. Sun Shine fronten har dobbelte lynlåse i begge sider, således at den kan sammenlynes med kanalstykkerne ved sidebenene og klikprofiler i toppen, der gør Sun Shine fronten hurtig at montere. Sun Shine, med den nye front, er helt igennem det ultimative solsejl.

Se med i dette TV-indslag, hvor vi fortæller mere om det multi-anvendelige solsejl.

Links:
Relevante Link(s) :  Isabella

Prøv også at læse disse indlæg