Isabella IsaClean: Nye rengøringsmidler til dit fortelt

af Bjarne Søby
isabella presse 02042014 isaclean 01

En ny serie rengøringsmidler lanceres nu fra Isabella til dit fortelt og andet campingudstyr. IsaClean som den nye rengøringsserie hedder, består af fire forskellige rengøringsmidler.

At vedligeholde sit fortelt med rengøring året rundt, er en rigtig god ting. Løbende rengøring er nødvendig, hvis man vil forlænge levetiden på sit fortelt og sit øvrige campingudstyr fra Isabella. Når forteltet gøres rent, er det vigtigt at bruge de rengøringsmidler som er beregnet til at blive brugt til teltstof. Det vil forhindre snavs og skidt i at sætte sig dybt i materialet, så det ikke kan fjernes igen. Hvis man bruger rengøringsmidler som ikke er beregnet til teltstof, risikere man at teltets overflade bliver ødelagt eller får misfarvninger i stoffet.

IsaClean rengøringsseriens fire produkter er skræddersyet til at blive brugt året rundt. Et til løbende vedligeholdende rengøring hele året. Et til brug når sæsonen slutter og forteltet skal have den helt store tur. Et til at fjerne mug og jordslåethed, og et til rengøring af forteltes vinduer. IsaClean giver et godt og rent resultat, samtidig med at det skåner materialerne.
De fire forskellige produkter fra IsaClean består af: IsaClean All-Year, IsaClean Season, IsaClean Anti-Mould og IsaClean Window.

isabella presse 02042014 isaclean 02IsaClean rengøringsserien består af fire forskellige produkter

Til løbende rengøring af forteltet, bruges IsaClean All-Year. Når sæsonen er slut og teltet skal pakkes væk for vinteren, skal det have den helt store tur. Her bruges IsaClean Season. IsaClena All-Year og IsaClean Season er biologisk nedbrydelig. Så de skader ikke naturen, men er rigtig godt for dit forteltet.

Hvis man er uheldig at forteltet er blevet jordslået eller har fået mug. Og den almindelig rengøring med IsaClean All-Year eller IsaClean Season ikke kan gøre det. Kan du her bruge IsaClean Anti-Moud. Mug og jordslåethed sidder oftest indvendig, og der er IsaClean Anti-Moud yderst velegnet til at rense tagdugen.
Til at rengøre vinduerne i forteltet bruges IsaClean Window, sammen med den medfølgende microfiberklud.

Det anbefales at efter brug med IsaClean rengøringsmidlene, at efterimprægnere forteltet. For at være sikker på en vandafvisende overflade bruges her Isabella AquaTex.

Isabella AquaTex kan udover at give forteltet en vandafvisende overflade, også med fordel bruges til at smøre lynlåse og teltskinnen(dette kan gøre det lettere at montere teltet på vognen). Isabella AquaTex kan endvidere bruges til at holde teltstænger rene og pæne, hvis de smøres løbende.

Vejledende udsalgspris inkl. moms
1 liter IsaClean All-Year: 95,-
1 liter IsaClean Season: 95,-
1 liter Isaclean Anti-Mould: 95,-
1 liter IsaClean Window: 95,-

Se flere produkter på www.isabella.net

 

Prøv også at læse disse indlæg