Isabella Sun Shine giver læ for både sol, regn og vind

af Bjarne Søby
Størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt, er kendetegnene for solsejlet Sun Shine.

Sun Shine fra danske Isabella er et alsidigt solsejl. Det giver ly både for sol og regn, og er designet til at modstå både sol, regn og vind. Se her hvorfor…

Solsejlet er 250 cm dybt og følger vognen i fuld længde. Sun Shine leveres komplet med en højre og venstre side, så man kan nyde mange gode timer i skygge og læ. Lynlåslommerne ved de forreste stænger sikrer, at solsejlet står stabilt og ikke ”blafre” i vinden, og velcrolommerne til stængerne gør opsætning og nedtagningen af Sun Shine hurtig og effektiv.

Vi har haft et Sun Shine solsejl med på tur til Rømø. Vi havde pragtfuldt vejr. Masser af sol, men også en den del blæst. Det var dejligt at kunne sidde ude hele dagen, og når solen blev for skarp, gk vi ind i skyggen under vores Sun Shine. Om aftenen gav solsejlet os ly for duggen, så vi tilbragte mange timer under vores solsejl.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den til tider friske blæst hen over Rømø, klarede solsejlet også fint. Det var på intet tidspunkt ved at lette eller blæse ned. At det klarede blæsten så fint skyldes, nok, at en Sun Shine er fremstillet som Isabellas andre forteltet. Det er derfor både stabilt og stærkt.

Vi lavede dette TV-indslag med Sun Shine, mens vi var på Rømø

Isabella Sun Shine med Carbon-X stel (A-Mål 800) er set til kr. 6.146,00

Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar