Julehilsen 2020

af Ann Karina
Glædelig Jul

Ja, ingen af os er nok i tvivl om, at 2020 blev nok ikke helt det år som vi havde ventet. Men 2020 har givet tid og ro til en masse overvejelser og tanker.

Vores år startede allerede lidt anderledes tilbage i januar. Vi besøgte den hyggelige campingmesse i Aalborg for første gang, og besøgte en af verdens største camping og ferie messer i Stuttgart for første gang. Vi var SÅ klar til, at vores 2020 skulle handle om at levere de fede campingartikler og formidle nogle gode oplevelser videre til jer, vores læsere og følgere.

Men så kom 11. marts – 2020….. Danmark blev lukket ned pga. denne her virus vi havde hørt lidt om fra Kina, og dem der var kommet hjem fra skiferie i Østrig og Italien.

ÆRLIGT!! – Til at begynde med, synes vi også at det var – måske – en lidt overreaktion. Men vi blev, som størstedelen af Danmarks befolkning hurtigt overbevist om, at det var det rigtige at gøre. Danmark skulle lukke ned for at passe på os alle sammen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Men så stod vi DÉR med alle vores planer…..

Vi tog en lang snak, og blev egentlig enige med os selv om, at camping – det er nok den bedste ferieform lige nu. Så hvorfor ændre på særligt meget. Ja OK, udenlandsrejserne blev ændret til Danmarksrejser (hvilket for øvrigt ikke gjorde noget, da vores land er skønt). Men ellers besluttede vi at forsætte de tanker og mål vi havde for 2020.

julehilsen 2020

Vi fik til at begynde med en del på hatten over at vi tog på camping. Der var flere der mente det var uansvarligt i disse tider. Vi var heldigvis uenige. Vores holdning var klar: Du har minimum 3 meter imellem hver enhed, de fleste har toilet og bad i vognen, og hvis man ikke vil bruge det, har de mange campingpladser rigtigt fine faciliteter, der i disse tider, bliver rengjort bedre, og oftere, end nogen sinde. Og vi er på ingen måde tættere på vores medmennesker, end vi er til dagligt – tvært imod.

En ting alt dette har lært os dog, er at danske campister er i bund og grund sgu nogle ansvarsfulde medmennesker. På trods af diverse Facebook og Internet campist/Corona politi, så opfører de danske campister sig ordentlig når man er der ude i den virkelige verden. Det kan godt være at Hr. J…. Og Hr. P…… kommer op at toppes online og det går, måske, lidt for heftigt for sig i ordvekslingen i diverse campingfora, men når de så mødes ude i den virkelige verden, så kan man godt få en hyggelig campingsnak og en kop kaffe eller øl. Og her kan de godt finde ud af behandle hinanden ordentligt.

Jeg ville rigtigt gerne ønske, at den måde mine medcampister opfører sig i det virkelige liv, også ville blive overført til deres online opførsel. For i bund og grund, vil vi jo bare alle hygge os på camping og have nogle gode campingoplevelser.

Og dette er bund og grund mit største juleønske for i år. Lad skuldrene falde og behandl hinanden ordentligt.

Herfra AltOmCamping.dk og Fantastiske Ferier sendes der en kæmpe virtuel julekrammer til alle jer dejlige campister derude. Uanset hvor, hvordan eller med hvem I camperer

Glædelig Jul

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
1

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar