Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Tivoli næste års tulipaner – gæsterne inviteres til at hjælpe

af Pressemeddelelse
Plant et løg i Tivoli

Den 27. september er en særlig dag i Tivoli, for her er der Tivoli Blomsterløgdag, hvor gæsterne kan komme ind og plante deres eget personlige løg i Haven. Hele 125.000 løg vil blive plantet til næste års vækst, og 3000 af dem vil blive plantet i bedet omkring Det Store Springvand foran Koncertsalen kl. 12.00 – 13.00 eller så længe løg haves.

Dette års tulipanløg vil i lighed med sidste år, blive en kombination af hele fem forskellige tulipansorter, som består af ”Queen of Night” som vil blomstre med sine majæstætiske sorte blomsterhoveder, ”Early Glory” som er svagt rosafarvet ”Negrita” med de mørke lillafarvede blomster”Mistress” som er lys pinkfarvet og endelig ”Backpacker” som er en dobbeltblomstrende lillafarvet tulipan.

 Tivoli tulipan 2020 1

Til foråret vil der i selvsamme tulipanplantning blive indplantet Akelejer, Natvioler samt Kærmindesøster, som derved på bedste vis vil skabe en vild, frodig og forhåbentlig inspirerende oplevelse for Havens gæster.

Tivoli tulipan 2020 2

Alle gæster, der lægger et løg i bedet, vil få et tilsvarende løg med hjem til egen have, og på den måde bliver der altså mulighed for både at lægge løg i Tivolis Have og derhjemme. Når plantningen er sket, vil hver gæst få et diplom med hjem, som giver mulighed for gratis entré. I maj måned i 2021 vil der så være mulighed for at besøge ”sit eget” tulipanløg, når foråret kommer i 2021.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Tivoli tulipan 2020 3

Tivolis chefgartner Tom Knudsen siger:

I år har vi ikke valgt en særlig tulipan men hele fem forskellige. Det er ikke fordi vi ikke kunne bestemme os men, fordi vi netop nu og mere end nogensinde trænger til skønne blomster i de smukkeste kombinationer og med de flotteste farver. Hver tulipansort er unik og smuk i sig selv, men når man planter dem sammen, vil der opstå nogle synergier, der gør at oplevelsen bliver en tand ekstra betagende……”

Tivoli tulipan 2020 4

Tivoli tulipan 2020 5

På selve dagen vil der være en bod, hvorfra man kan købe ekstra løg, og derudover vil blandingen ligeledes kunne købes i ”Little Tivoli” i poser med i alt 25 stk. løg (5 stk. af hver sort). Tivoli Blomsterløgdag vil desuden være en oplagt dag for bedsteforældre og forældre at tage børnene med ind i Tivoli for at se, hvordan næste års flora bliver til. 

Tivolis pressechef Torben Plank siger:

”Det er en ældgammel tradition, at vi afslører næste års tulipaner og samtidig beder gæsterne om at give gartnerne en hjælpende hånd på dagen. Vi har taget højde for alle covid-19 anbefalingerne og restriktionerne, så vi kan gennemføre den gamle tradition på tryg og forsvarlig vis. Vi ved at mange Tivoli gæster og haveelskere ser frem til afsløringen af næste års tulipaner i Tivoli.”

Tivoli tulipan 2020 6

 

Klik her og læs mere om Tivolis Tulipaner

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar