Kabe 2015 – Spændende nyheder på Ferie For Alle 2015

af Presse fra Intercamp
Kabe 120215 01

Kabe har foretaget store justeringer i modelprogrammet for at kunne imødekomme efterspørgslen fra alle de unge familier, som gerne vil købe deres første campingvogn eller autocamper hos Kabe. Samtidig har Kabe skærpet premium sortimentet yderligere.

Kabe´s ædelstensserie er en af de mest solgte campingvogne gennem tiderne. En ændring til 2015 er, at modellerne Safir og Diamant vokser og bliver henholdsvis 10 og 15 centimeter længere. Parallelt med ædelstensserien er også Kabe Classic hurtigt blevet en populær model, især hos børnefamilier.

Moderne Classic. 

Classic henvender sig til dem, der vil have ”uforfalsket” KABE-kvalitet, men ikke er så interesserede i ekstraudstyr og mange tillvalg. Alle modelserier får en ny eksklusiv gardinophængning med indbygget belysning.

Luksuriøse Royal. 

Den nye luksuriøse Royal Kabe´s Royal-serie har været en storsælger i mange år. Det er en fuldt udstyret campingvogn, som værdsættes af både fastliggere og af de mere rejseglade campister.

Nu lancerer Kabe en helt ny generation Royalvogne. – Royalvognene har glatte plader som standard, og i 2015 kommer der flere indretningsnyheder til, som betyder, at de fleste nok vil opleve, at Royal er blevet endnu bedre og endnu mere luksuriøs.

I dag fås KABE Royal i 18 modeller og tilbyder 48 planløsninger at vælge imellem.

Eksklusive Imperial. 

Da den nye eksklusive Imperial 560 XL blev præsenteret i foråret 2013, stod det hurtigt klart, at markedet ønskede mere af den slags. 

Et modelår senere er Imperial vokset til at udgøre sin egen modelserie, og der er fire størrelser at vælge imellem fra model 560 til 740.

Pragtfulde Hacienda. 

Til dem, der vil have en virkelig stor campingvogn, er der Hacienda 880 og 1000. Hacienda har nu samme standard som Royal, med glatte plader, samt ALKO-chassis. Den kan nærmest sammenlignes med et mobilt sommerhus, hvor det høje udstyrsniveau bliver kombineret med rigeligt med plads.

Kik forbi Kabestanden i Hal E, hvor alle modelserier præsenteres på ”Ferie For Alle” i Herning i dagene den 20.- 22. februar 2015.

Se mere KABE på www.kabe.dk

Prøv også at læse disse indlæg