Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Knaus Celebration 500 FU

af Ann Karina
Celebration 500 FU fra Knaus

I 50 år har Knaus leveret kvalitets campingvogne til alverdens campister, og det fejres nu med et brag af en jubilæumsmodel.

Netop i disse dage lander mange af de nye 2012 Knaus modeller i Danmark, og en af de mo-deller som både forhandlere og ikke mindst danske campister står og venter på, er Knaus Südwind ”Celebration” 500 FU. Da første serie af vognen blev leveret i Danmark i foråret, nåede de knap ned fra lastbilen inden de var solgte, og det forstår man godt når man holder pris, kvalitet og udstyr op ved siden af hinanden.

139.990,- danske kroner er alt hvad der skal til for at få fingre i denne jubilæumsmodel, og dette må siges at være noget af et kup. Normalt ville prisen hedde 172.620,- kr. på en tilsva-rende Südwind med samme udstyr. Og hvad får man så for en besparelse på 32.000,- kr.? Fra udstyrslisten kan nævnes: Glatte sider, eksteriør i karbon optik, trækstangsafdækning, hjulkapsler, komplet myggenetsdør, Truma blæservarme, HEKI ll tagluge med belysning, vin-kelkøkken med apotekerudtræk, LED ambiente lys, varmt vand, sengetæppe, serviceklap, toilet rum med brus, TV skab, garderobe og meget mere.

Celebration 500 FU fra Knaus

Udvendig er vognen holdt i samme smarte design som kendetegner hele Knaus ”familien” dog skiller den sig ud med sine glatte alu-sider, og den mørke Karbon optik omkring vinduer-ne. Indvendig bliver vognen holdt i et lyst og meget stilfuldt design, og kombinationen mel-lem møbler og hyndestof er lige i øjet. Køkkenet brillerer med masser af plads, brede skuffer og et smart apotekerudtræk.

Celebration 500 FU har en egenvægt på 1180 kg og en totalvægt på 1400 kg som dog mod en beskeden merbetaling kan hæves til 1500 kg.

Fik du ikke lov at få en i første ombæring, så skynd dig ned forbi din lokale Knaus forhandler. Se samtidig mange af de andre nye og flotte 2012 Knaus modeller, som han netop har fået hjem.

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

Prøv også at læse disse indlæg