Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

3 fødselsdagsmodeller fra Knaus

af Ann Karina
Knaus Celebration 50

I 1961 kørte den første Knaus campingvogn af båndet. Dette fejrede man sidste år med en reproduktion af den første Knaus, nemlig Schwalbennest, samt en Jubilæumsmodel, Celebration 50, som her i 2012 stadig sælges på fuld tryk.

I 1962 blev den første Südwind så produceret, og det har man på Knaus fabrikken også valgt at fejre, og endnu engang er det campisterne der får gaverne. Südwind har i generationer været en klassiker blandt campister over hele Europa, og den har altid været forbundet med kvalitet og stabilitet, hvilket stadig er de dyder man producerer efter i Jandelsbrunn hvor Knaus i dag har sit hovedsæde.

I 50 året for Südwind, har Knaus valgt at lancere 3 fødselsdagsmodeller for deres mange kunder. Südwind 450 EL; En lille smart rejsevogn med enkeltsenge og dinette, perfekt til parret som altid er på vej. Er man ikke til enkeltsenge, så fås den også med dobbeltseng og rundsiddegruppe i Südwind 450 FU modellen. Sidst, men absolut størst, fås der også en vaskeægte familieklassiker, nemlig Südwind 550 FSK som i flere år været en bestseller i køjesegmentet. Her får man fransk dobbeltseng, side siddegruppe med god plads, samt faste køjer i bagenden af vognen.

Knaus Celebration 50

Alle vognene er spækket med lækkert udstyr, og leveres desuden i den helt nye 2013 Knaus optik. Indvendig er de holdt i samme stil som Celebration modellen, polster og afdækninger er i samme flotte lyse nuancer. Fra udstyrslisten kan nævne; Radio/CD/Mp3 med USB tilslutning, Truma Saphir klimaanlæg, tagrælling, trækstangsafdækning, stabilform støtteben, hel myggenetsdør, Truma Therme, sengetæppe og meget mere.

Den allerstørste gave ved de 3 modeller er dog prisen. De to 450 vogne fås for kun kr. 139.900,- og 550 FSK til kr. 154.900,- der er i alle 3 tilfælde tale om en besparelse på over 40.000,- danske kroner i forhold til listeprisen. Vognene vil komme til Danmark i et meget begrænset antal, vil kun være at finde sæsonen ud.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Knaus Celebration 50

De første ”50” års modeller skulle gerne lande hos din lokale Knaus forhandler i slutningen af april/ start maj. Men du kan allerede nu få mere af vide om vognene og udstyret på www. knaus.dk eller ude ved din Knaus-forhandler.

Links:
Relevante Link(s) : Knaus
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg