3 fødselsdagsmodeller fra Knaus

af Ann Karina
Knaus Celebration 50

I 1961 kørte den første Knaus campingvogn af båndet. Dette fejrede man sidste år med en reproduktion af den første Knaus, nemlig Schwalbennest, samt en Jubilæumsmodel, Celebration 50, som her i 2012 stadig sælges på fuld tryk.

I 1962 blev den første Südwind så produceret, og det har man på Knaus fabrikken også valgt at fejre, og endnu engang er det campisterne der får gaverne. Südwind har i generationer været en klassiker blandt campister over hele Europa, og den har altid været forbundet med kvalitet og stabilitet, hvilket stadig er de dyder man producerer efter i Jandelsbrunn hvor Knaus i dag har sit hovedsæde.

I 50 året for Südwind, har Knaus valgt at lancere 3 fødselsdagsmodeller for deres mange kunder. Südwind 450 EL; En lille smart rejsevogn med enkeltsenge og dinette, perfekt til parret som altid er på vej. Er man ikke til enkeltsenge, så fås den også med dobbeltseng og rundsiddegruppe i Südwind 450 FU modellen. Sidst, men absolut størst, fås der også en vaskeægte familieklassiker, nemlig Südwind 550 FSK som i flere år været en bestseller i køjesegmentet. Her får man fransk dobbeltseng, side siddegruppe med god plads, samt faste køjer i bagenden af vognen.

Knaus Celebration 50

Alle vognene er spækket med lækkert udstyr, og leveres desuden i den helt nye 2013 Knaus optik. Indvendig er de holdt i samme stil som Celebration modellen, polster og afdækninger er i samme flotte lyse nuancer. Fra udstyrslisten kan nævne; Radio/CD/Mp3 med USB tilslutning, Truma Saphir klimaanlæg, tagrælling, trækstangsafdækning, stabilform støtteben, hel myggenetsdør, Truma Therme, sengetæppe og meget mere.

Den allerstørste gave ved de 3 modeller er dog prisen. De to 450 vogne fås for kun kr. 139.900,- og 550 FSK til kr. 154.900,- der er i alle 3 tilfælde tale om en besparelse på over 40.000,- danske kroner i forhold til listeprisen. Vognene vil komme til Danmark i et meget begrænset antal, vil kun være at finde sæsonen ud.

Knaus Celebration 50

De første ”50” års modeller skulle gerne lande hos din lokale Knaus forhandler i slutningen af april/ start maj. Men du kan allerede nu få mere af vide om vognene og udstyret på www. knaus.dk eller ude ved din Knaus-forhandler.

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

Prøv også at læse disse indlæg