Knaus Lifestyle 550 LK er trendy og innovativ camping

af Bjarne Søby
Set udefra ligner Knaus Lifestyle 550 LK en helt campingvogn som alle andre. Men skindet bedrager…

Knaus Lifestyle 550 LK er en super smart og meget trendy campingvogn med køjer til moderne familie. Den byder på innovativ camping med loungefølelse.

Udefra ligner den en ganske almindelig campingvogn, men når man træder indenfor ser man straks at det er den ikke. Her er tale om en et-værelses lejlighed på hjul. Såvel interiør og indretning er helt nyt. Forrest i vognen finder man den store lounge sofa, som i et snuptag laves om til en meget stor dobbeltseng med et madrasmål på 212 x 160 cm.

Den store flydesofa bagerst i billedet laves hurtigt om til en stor dobbeltsengDen store flydesofa bagerst i billedet laves hurtigt om til en stor dobbeltseng

Desuden er der udtrækkeligt sofabord, og møbel med flaskeholder lige ved panoramavinduet.

De flotte panoramavinduer er med til at skabe det helt unikke interiørDe flotte panoramavinduer er med til at skabe det helt unikke interiør

Midt i vognen er det smarte samtalekøkken. Det er smart designet med højt spisebord, hvor man på den ene side sidder på en bænk og på den anden side på to barstole. Det er super smart og meget trendy.

Bænken ved spisebordet. Der er opbevaringsplads under bænken og der er desuden fodstøtte. Bemærk også barstoleneBænken ved spisebordet. Der er opbevaringsplads under bænken og der er desuden fodstøtte. Bemærk også barstolene

Køkkenet er placeret lige ved indgangen. Først virkede det lidt upraktisk, men det er faktisk rigtig godt tænkt. Man kan nemlig stå i køkkenet og lave mad, mens man samtidig kan deltage i snaklen under markisen eller i forteltet.  Køkkenet er udstyret med vask, 3 gasblus, samt skuffer og skabe. Køleskabet er et Slimtower model fra Dometic.

Køkkenet i Knaus Lifestyle 550 LKKøkkenet i Knaus Lifestyle 550 LK

Bagerst i Knaus Lifestyle 550 er der et badeværelse med brusebund, håndvask, nogle skabe og toiletBagerst i Knaus Lifestyle 550 er der et badeværelse med brusebund, håndvask, nogle skabe og toilet

Køjesengene er hyggelige og med et madrasmål på hhv. 190 x 70 og 190 x 77 cm. er der god plads.

Lifestyle er fyldt med små praktiske løsninger, og den indvendige længe på 554 cm er yderst godt udnyttet.

Knaus Lifestyle 550 er bygget på et AL-KO chassis med AKS stabilisator. Den leveres som standard med GFK tag og sider i hammerslået aluminium. For- og bagende er lavet i ABS plast.

Desuden er campingvognen udstyret med Truma S 5004 gasovn med blæsevarme, 45 l vandtank og Truma Terme varmtvandsanlæg.

Nogle vil måske mene, at de har set noget der minder om LifeStyle 550. Og det kan de have ret i. Eiffelland Deseo Lifestyle, der udgik af produktion for nogle år siden, kan godt minde lidt om den nye Knaus. Men under alle omstændigheder er det dejligt, at Knaus har taget konceptet til sig.

Totallængden er 750 cm. og bredden er 250 cm. Den køreklarvægt er 1330 kg. og totalvægten er på 1500 kg.  Det er muligt at opveje campingvognen til 1700 kg. Forteltsmålet er 982 cm.

Prisen uden levering og evt. udstyrspakker er ca. kr. 168.000,-

Få flere oplysninger her: Knaus

Prøv også at læse disse indlæg