Kroatien: Camping Krk, næsten ny campingplads for børnefamilier

af Ann Karina
Camping Krk - ny campingplads for børnefamilier

Politin Camping på Kroatien går denne sæson i møde som et helt nyt feriemål. Den tidligere 3-stjernet campingplads for naturister, er blevet til en 4-stjernet campingplads for påklædte gæster. Navnet er også ændret, så campingpladsen hedder nu Camping Krk.

Den store kroatiske turistvirksomhed Valamar har investeret over 15 millioner HRK (Kroatiske Kuna, som er den Kroatiske møntenhed, red.) i udviklingen af dette unikke produkt i Kroatiens camping udbud. Og resultatet er en campingplads, der kan prale af opvarmet swimmingpool, udsigt over Krk by og et yderst udviklet wellness program.

Camping Krk bliver nu et feriemål for børnefamilier med en bred vifte af underholdnings- og undervisningsmuligheder til rådighed.

Camping Krk ligger i det smukke IstrienCamping Krk ligger i det smukke Istrien

Camping Krk har også fået nye luksuriøse parceller og mobilhomes i høj standard. Campingpladsen kalder selv deres faciliteter for Glamping (glamourøs camping, red). Udover at være udstyret med moderne bekvemmeligheder (satellit tv, mikrobølgeovn, kaffemaskine, aircondition og køkken) har de nye mobiljomes nu op til to værelser, badeværelser, og udsigt til havet.

Selvom Camping Krk nu er campingplads for påklædte gæster, holder den stadig sin naturist tradition i live ved at tilbyde en naturist strand lige ved siden af pladsens sydlige ende. Stranden er til fri rådighed for alle gæster og har strandbar, toilet samt strandstole til leje.

Links:
Relevante Link(s) : Camping Adriatic

Prøv også at læse disse indlæg