Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Zaton Holiday Resort i Kroatien har simpelthen alt

af Bjarne Søby

I Dalmatien i Kroatien ligger Zaton Holiday Resort. Det er en stor luksuscampingplads med alt hvad hjertet begærer for hele familien.

Selvom det langt fra er sikkert, at vi kan rejse ud til sommer, så kan man da godt drømme lidt om sol, sommer og Middelhavets dejlige klima. Det gør vi i hvert fald. Og da vi lidt har tabt vores hjerter til Kroatien, er Zaton Holiday Resort højt på vores ’drømme-liste’ 😉

Zaton Holiday Resort er meget mere end en campingplads

Zaton Holiday Resort er stor – endda meget stor. Der er over 1.000 parceller hver på 80-100 m² med el, vand og vandafløb. Flere af enhederne ligger i første række til vandet, så man kan sidde foran sin autocamper eller campingvogn og nyde udsigten ud over Middelhavet.

zaton holiday resort luftfoto
Zaton Holiday Resort ligger direkte ud til vandet

Har man ikke campingvogn, er der mulighed for at leje en lejlighed, et mobilhome eller et Glamping-telt på campingpladsen. Både lejligheder og mobilhomes findes i flere kategorier og prisklasser. Vi har nogle gange talt om, at det kunne være sjovt at prøve at bo i et mobilhome, men det er blevet ved snakken. Vi holder for meget af vores campingvogn og fortelt, til at ville undvære den når vi er på ferie.

Annonce (læs mere efter annoncen)
zaton holiday resort mobilehome
Det er muligt at leje mobilhomes på campingpladsen

Glamping er i fremmarch i hele Europa, og Zaton Holiday Resort har da også flere af de mega-lækre telte stillet op på campingpladsen. 

zaton holiday resort glamping
Området med Glampingteltene

De mange træer på campingpladsen giver god skygge, så uanset om bor i mobilhomes, glampingtelte, campingvogn eller autocamper, så kan man sidde ud – også selvom solen står højt på himlen.

Fantastisk strand og imponerende pools

Poolområdet er fuldstændigt ny-renoveret, og har flere pools i forskellige størrelser. Der er f.eks. en pool for voksne på 825 m2 med en vanddybde på 1,30 m. Børnepoolen er på 340 m2 og er 0,30 m dyb.

zaton holiday resort pool
Poolområdet

Der er også en regulær pool til svømmere, og desuden 3 mindre pools med bl.a. vandmassage. Endelig er der to mindre bassiner til børn, spraypark og et kæmpe område til solbadning. Og så er der selvfølgelig en poolbar 🙂

zaton holiday resort pool sol
Plads til både at bade og sole sig ved poolområdet

Zaton Holiday Resort ligger direkte ud til vandet og har sin egen strand. Stranden er en af Kroatiens bedste. Der er lavt vand, så den er meget egnet for børn. Der er flere legepladser på stranden, og der er mulighed for både sport og vandsport direkte fra stranden. Der er også tænkt på adgang for kørestolsbrugere og familier med klap- eller barnevogne. 

zaton holiday resort vandborg
Masser af muligheder for vandsport og aktiviteter på stranden

Du kommer ikke til at kede dig

Zaton Holiday Resort har et væld af tilbud. Der er selvfølgelig animation for børn med bl.a. Kids Club, Disco og underholdning. Meget af det foregår i det store Amfiteater med plads til 750 personer.

zaton holiday resort aniomation
Det store Amfiteater med underholdning

Men der er noget for alle – og vi mener alle. Tag lige en dyb indånding og se så alle disse tilbud. Skulle du ikke lige føle for at slappe af foran campingvognen, så kan du bl.a. vælge mellem Bueskydning, Adventure Golf, Min Golf, Golf, Mini køreskole, Outdoor Fitness, Boccia, Bordtennis, Tennis, Volleyball, Beachvolley, Basketball, Fodbold, Bowling, Ridning, Roning, Billard, Dart, Surfing, Vandski, Parasailing, Banana boat, Vandcykel, Kano, Jetski, Mountainbike, Aerobic, Aqua-aerobic og Fitnesscenter. 

zaton holiday resort minigolf
Minigolfbanen

Og så er der udlejning af cykler, elcykler, elscootere og segways. 

Spændende køkken og god mad

Der er flere restauranter på campingpladsen. De tager udgangspunkt i det traditionelle køkken, som et vigtigt islæt i kulturlivet, og bidrager til feriestedets enestående udbud. 

zaton holiday resort restaurant
Hyggelig aftenstemning på en af campingpladsens restauranter

Det dalmatinske værtshus (konoba) giver mulighed for smagning af sande specialiteter af det dalmatinske køkken, et af de sundeste i verden. Der er også pizzeria og en a la carte restaurant på campingpladsen. Desuden er der en række snackbars ved poolen og på stranden, samt cafeer og cocktailbarer.

zaton holiday resort pool disco
Pool Party

Masser af spændende ting at se og opleve

Egentlig behøves du slet ikke at forlade campingpladsen på din ferie. Der er jo stort set alt, hvad man har brug for der. Men campingpladsen er en god base for at se nogle af de spændende ting i nærområdet.

Vandfaldene i naturparken Krka
Vandfaldene i naturparken Krka

Der er byer med rig kultur-historisk arv, nationale parker og andre naturskønheder meget tæt på Zaton. Du kan bl.a. opleve nationalparker som 

  • Kornati – en enestående skærgård med 89 øer, småøer og skær
  • Krka floden med sine syv trinvist faldende vandfald med et samlet fald på 242 m
  • Plitvice søerne – rækken af 16 trinvis faldende større søer samt nogle mindre, og med det højeste vandfald på 76 m; en af Kroatiens naturskønheder på UNESCOs liste

Du kan også besøge den ældste kroatiske kongeby Nin. Eller tage ind til Zadar, der gennem århundreder har været Dalmatiens hovedstad. I dag er den regionens center, og er en en by med rig historisk arv af verdensbetydning

Hvis du er til små campingpladser med kun de mest basale tilbud, er Zaton Holiday Resort nok ikke for dig. Men hvis du er til sol, varme og masser af underholdning og tilbud til hele familien, så er den campingplads er et godt bud. Du kan se mere om campingpladsen ved at klikke her

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar