LMC Campingvogne indtager en flot 3. plads i 2014

af Ann Karina
I 2014 kommer også LMC Musica med Long Life Technology

I følge de seneste salgsstatistikker er LMC det tredie mest solgte campingvognsmærke i Danmark. Der er flere gode grunde til at LMC campingvogne bliver mere og mere populære.

LMC indfører noget helt unikt til deres 2014 program, nemlig LLT (Long Life Technology) som standard på flere modelserier. I 2013 har LLT været standard på Scandica serien, men nu udvider LMC udbuddet, så LLT også leveres standard på Maestro serien. Der udover kan man fra marts 2014 bestille Musica med LLT.

Hvorfor skal man købe en vogn med LLT?

LLT er baseret på en ny konstruktion af campingvognens bodel, samt glasfiber tag, front, bagende og bund.

Glasfiber er langt mere elastisk end aluminium, og derved langt mere modstandsdygtige overfor f.eks. hagl og stenslag. At LMC nu leverer alle deres campingvogne med tag fremstillet i en blanding af glasfiber og polyesterharpiks betyder, at man kan tage på ferie i Sydeuropa uden at man behøver at bekymre sig over en voldsom haglbyge.

Også indvendigt har LMC’s 2014 modeller fået et løftOgså indvendigt har LMC’s 2014 modeller fået et løft

Der er rigtigt mange grunde til at kigge nærmere på LMC’s campingvogne med LLT. For det første giver LMC 12 års tæthedsgaranti på vogne med LLT, hvilket er den længste garanti nogen campingvognsproducent giver. Dette giver en sikkerhed så længe man selv er ejer af vognen, men også en højere gensalgsværdi hvis man skulle ønske at sælge sin campingvogn senere hen.

Ud over det, er der nogle andre åbenlyse fordele ved LLT teknologien.

LLT teknologien inkluderer en konstruktion af campingvognen udført helt uden træ i karrossen og med glasfiber i bunden. Dette gør LMC med LLT i kombination med glasfiber tag, front og bagende nok til markedets stærkeste campingvogn. Styrken i konstruktionen kommer af, at de steder der normalt benyttes træprofiler, benyttes der i stedet solide lister i PU samt en kerne af det fugtresistente og højisolerende XPS skum. Og da der ikke er træ noget sted i konstruktionen kan denne ikke optage fugt, og man slipper for bekymringen om fugtskader. Samtidigt minimerer glasfiber tag, front og bagende og bund risikoen for hagl- eller stenslagsskader.

Long Life Technology konstruktionen indeholder ikke træ i karrosserietLong Life Technology konstruktionen indeholder ikke træ i karrosseriet

Alle andre LMC serier får nu forlænget deres tæthedsgaranti. Førhen var LMC’s tæthedsgaranti på vogne uden LLT 5 år. Nu er den blevet forlænget til 6 år. Selvfølgelig forudsat at man overholder de påkrævede garantieftersyn.

Alle LMC campingvogne har nu en tæthedsgaranti på 6 årAlle LMC campingvogne har nu en tæthedsgaranti på 6 år

Kig ind på LMC’s flotte stand på Ferie for Alle i Herning og kig nærmere på alle de spændende nyheder i 2014 programmet. Her vil man selvfølgelig kunne kigge nærmere på LMC’s Long Life Technology

Klik her for at læse mere om LMC campingvogne og Long Life Technology

 

Prøv også at læse disse indlæg