Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

LMC Maestro 2016: Campingvognen til den kræsne familie

af Ann Karina
LMC maestro 2016

LMC Maestro serien er campingvogne i ikke bare høj kvalitet, men også med et utroligt luksuriøst interiør med højglans låger og mange flotte detaljer. LMC Maestro serien er en klassiker og tiltaler nok dem der rigtigt godt kan lide campingvogne i klassisk design. Den fås nu som noget nyt, helt op til den store familie campingvogn med plads til den store børnfamilie.

Det er muligt at frit vælge imellem 6 forskellige stofvarianter og man har mulighed for at tilkøber en masse forskellige pakker, så man kan personalisere campingvognen. Der er bl.a. to forskellige vinterpakker at vælge imellem og en masse designmæssige og komfortmæssige pakker.

Til sæson 2016 har LMC ensrettet sit tilbud af grundrids. Nu kan man få stort set alle de samme grundrids i de tre serier Vivo, Musica og Maestro. Dog er der enkelte undtagelser hvor det praktisk ikke kan lade sig gøre. Det betyder også at du nu kan få LMC Maestro serien i 11 forskellige grundrids, hvoraf alle er nye.

Annonce (læs mere efter annoncen)
 • 470 D – Fransk seng samt toiletrum med ekstern vask i forenden, køkken i midten samt siddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 470 E – To enkeltsenge i forenden, Køkken og toiletrum i midten og siddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 490 E – Rundsiddegruppe i forenden der kan redes op til ekstra opredninger, Køkken og toiletrum i midten og to enkeltsenge i bagenden.
 • 520 E – Nyt grundrids. To enkeltsenge i forenden, stort køkken og toiletrum i midten samt ¾/lounge rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 522 K – Nyt grundrids. Fransk dobbeltseng og toiletrum med ekstern vask i forenden. Køkken og rundsiddegruppe i midten samt køjer i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 540 E – Rundsiddegruppe i forenden, Køkken i midten, to enkeltsenge samt stort tværstillet endebadeværelse i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 562 E – To enkeltsenge i forenden, køkken og toiletrum i midten samt rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 570 D – fransk dobbeltseng og toiletrum i forenden, køkken i midten samt stort 3/4 /lounge rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 675 D – Nyt grundrids. Fritstående dobbeltseng i forenden. Bruserundel samt toiletrum i soveværelset. Køkken i midten samt rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 675 E – Nyt grundrids. To enkeltsenge Bruserundel samt toiletrum i soveværelset. Køkken i midten samt rundsiddegruppe i bagenden. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.
 • 735 K – Nyt grundrids. Rundsiddegruppe i forenden, Køkken lige ved siden af rundsiddegruppen. Derefter fransk dobbeltseng i midten. I bagenden er der stort børneværelse med lille siddegruppe samt køjer. Toiletrummet er placeret imellem dobbeltsengen og børneværelset. Siddegruppen kan redes op til ekstra opredning.

LMC Maestro er bygget på LLT teknologien- LLT er en særlig konstruktion uden træ, der er meget stærk og kan ikke optage fugt. Derfor giver LMC 12 års tæthedsgaranti på alle LMC campingvogne med LLT teknologi. LLT indebærer også at campingvognene har glasfibertag.

Se også denne video om LMC Maestro 2016 Modeller:

Klik her for at læse mere om LMCs 2016 nyheder

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg