Isabella Atlas Megastel Solsejl til sæsoncampister

af Bjarne Søby
Isabella Atlas Megastel Solsejl

Isabella Atlas Megastel Frontsolsejl er specielt designet til sæsoncampister. Det hedder Atlas Megastel Frontsolsejl. Det er virkelig stabilt, og kan stå oppe selv i kraftig blæst.

Denne artikel og video er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Styrken kommer fra Isabellas Megastel. Det er et kraftigt stel af stålrør, der kan holde til stort set alt. Så det er meget solidt og står rigtigt godt fast uanset vejr og vind.

Isabella Atlas Megastel Solsejl
Isabella Atlas Megastel Solsejl – designet til sæsoncampister

Atlas Frontsolsejl monteres foran forteltet under udhænget. Det monteres med Mega F-link beslag og spændes ud med stænger under udhænget, i siderne og i fronten. Det giver en så god udspænding, at regnvand let kan løbe af.

Hvis man ønsker at få ekstra læ, kan man montere henholdsvis en højre og/eller en venstre side. Disse lynes på samme måde som siderne på forteltet, og pløkkes ligeledes på samme måde, så det er nemt og holdbart. Siderne fås så de passer i farverne til Isabellas fortelte.

har svejsede hjørner
Det kraftige solsejl har bl.a. svejsede hjørner

At have et frontsolsejl giver også en god mulighed for at udvide udenoms arealet og giver også god beskyttelse mod aftenduggen, så man kan udnytte det at sidde ude til endnu længere ud på aftenen.

Se mere til Atlas Frontsolsejl i denne video:

Dybden er 230 cm. og prisen afhænger af størrelsen. Størrelse G16 koster f.eks. 3.036,- kr.

Prøv også at læse disse indlæg