Masser af plads i forteltet til en aktiv familieferie

af Bjarne Søby
Isabella Commodore

Et godt udgangspunkt for en aktiv familieferie er at skabe de rigtige rammer med plads til udfoldelse. Hos Isabella er børnefamilien i fokus med udviklingen af Commodore forteltmodellen. Når man er campist er forteltet typisk det sted, hvor familien samles og tilbringer den største del af tiden. Det er her man spiser, hygger og slapper af. Kort sagt; det er her livet leves og nydes.

”Commodore-modellerne er 3 meter i dybden og har således god plads til hele familien. Der er mange muligheder for udluftning og dermed et optimalt indeklima – selv på varme dage” siger Tommy Boisen fra Isabella A/S og fortsætter ”Det betyder meget, når lille Valdemar leger med Lego på gulvet med far og de to store piger spiller Scrabble med mor – både at pladsen er der, og at der er god luftcirkulation i forteltet. Det giver et behageligt opholdsrum for hele familien”.

Om man er til acryl eller belagt polyester er en smagssag. Begge materialer har deres fordele. Commodore Concept er syet i strukturvævet belagt polyester – IsaTex – som er meget nemt at vedligeholde, og Commodore er i strukturvævet acryl – Isacryl – som er et åndbart materiale, der giver det optimale indeklima i forteltet.

Commodore-modellerne er rigtige all-round fortelte. De er lette at opsætte og kan dermed bruges til en hurtig weekendtur, men dybden på 3 meter gør også, at de er velegnet til længere ophold. Hvis man ofte er på farten er det ultralette og stærke CarbonX fiberstel det rigtige valg, og hvis man overvejende er til standcamping, kan Commodore-forteltene også leveres med Zinox-stålstel.

Den vejledende udsalgspris for et Commodore-fortelt med A-mål 925 inkl. CarbonX fiberstel er kr. 16.245,-.

Læs mere om Commodore-modellerne og det øvrige forteltprogram på Isabella’s hjemmeside.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg