Camping året rundt – i alt slags vejr

af Bjarne Søby
isabella presse 0912 vintertelte 01

Flere og flere campister udvider sæsonen, så også vinter og efteråret tages i brug når campingvogn og fortelt skal nydes. Interessen for helårs- og vintertelte er dermed steget. Til camping både i solskin og regn, blæst og endda sne, har Isabella udviklet helårsteltene Universal 420, Universal 360 og nyheden Isabella Winter. Fælles for disse telte er deres styrke og stabilitet, der gør dem ideel til camping året rundt.

Universal 420 og 360
Isabellas Universaltelte vælges af mange fastliggere, der nyder vejret og årstidernes skiften på campingpladsen. Teltene er opbygget med stærke Zinox stålstænger påmonteret det nye smarte T-REX låsesystem, der gør det nemt at opstille teltet.

Universal-teltene har gode tilslutningsmuligheder og er udstyret med støttestænger, der presser de fastsyede skumgummipuder fast ind mod vognen. Hældningen på taget gør, at sne let glider af.

På grund af teltets mange åbningsmuligheder i både front og gavl, er det bestemt også anvendeligt som sommertelt. Desuden kan Universal 420 udbygges med annex og dørmarkise.

Universal 420 er syet i flotte neutrale sorte og grå nuancer. Hvorimod Universal 360 er i afdæmpede blå nuancer.

Isabella Winter
Vintercamping stiller store krav til det udstyr man tager med sig på turen. Her er Isabellas Winter model den perfekte løsning. Teltet er fremstillet i kraftige og stærke materialer. En ekstra bred udvendig lækant, et stærkt stålstel, fleksibel pløkning og vinduesfolie, der tåler ekstreme frostgrader gør, at Isabellas vinterfortelt kan modstå selv en kraftig snestorm. Derudover er teltet fremstillet med en speciel taghældning, der giver minimal sneophobning.

Isabella Winter

Teltet er syet i neutrale grå farver.

Både Universal-teltene og Isabella Winter kan påmonteres termoloft, der mindsker kondensdannelse. Derudover kan teltene sikres mod større snemængder med den monterbare vintersikring, der kan være tilrådeligt i de strengeste vintermåneder.

Vejl. udsalgspris Universal 420 inkl. Zinox-stel: kr. 13.035,-
Vejl. udsalgspris Universal 360 inkl. Zinox-stel: kr. 11.115,-
Vejl. udsalgspris Isabella Winter inkl. Zinox-stel: kr. 5.151,-

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg