Med camp-let til Alpernes isnende kulde

af Ann Karina
Med camp-let til Alpernes isnende kulde


En delegation af danske camp-let entusiaster drager om få dage til Camp-let Winter Challenge i Østrig. Direktør Per Flensted stiller med en Camp-let, der ifølge ham selv sætter nye standarder for komfort under den snedækkede teltdug.

Hvor de fleste danskere i disse dage nyder lyden af rislende smeltevand og længe ventede plusgrader, så er en gruppe camp-let entusiaster i færd med at gøre bil og teltvogn klar til skiferie i de østrigske alper. De skal deltage i årets Camp-let Winter Challenge. Et stævne, der samler folk med sjælden hang til lejrliv og minusgrader fra flere europæiske lande.

“Det er jo fristende at kalde os ‘camp-let idioter’, og jeg skal da også blankt indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg første gang hørte om en skiferie med teltvogn som hotelværelse”, siger Per Flensted, adm. direktør i Dometic Denmark A/S, der også er en af de store leverandører af komfort til camping- og caravanbranchen.

Direktøren lægger ikke skjul på, at han sætter pris på bekvemmelighed – også selv om det hedder campingferie. Sammen med en medarbejder fra Dometic har han derfor arbejdet på at gøre camp-letten til et rullende fem-stjerners hotelværelse.

“Jeg tør godt garantere, at vi kommer til Østrig med den mest veludstyrede camp-let, verden endnu har set”, siger Per Flensted.

Føntørring i snedriverne
Med ovn, køleboks og fryser samt en 220 volt gasgenerator kommer der til at dufte af hjemmebag og rendyrket dagligstuehygge, når Dometic-folkene ruller sig ud i alpelandet.

“På camingpladser ved man aldrig helt, om der er tilstrækkelig strøm. Derfor har vi bygget en gasgenerator ind i vores camp-let. Det har vist sig at være en smal sag. Med strøm kan vi naturligvis få varme i vores camp-let og samtidigfå gang i bageriet, så det dufter af friskt morgenbrød på pladsen”, siger Per Flensted.

Den 47-årige direktør, der efterhånden er ved at være lidt tyndhåret i toppen, er ikke bleg for at gøre lidt af et nummer ud af sin udstyrs-passion.

“Vi har da også føntørrer med, så vi undgår at komme ud i den kolde frost med vådt hår”, smiler han.

Mens Camp-let Vinter Challenge i år ruller for tredje gang, er det første gang Dometic deltager. Per Flensted ser frem til at vise, hvad man rent faktisk kan skabe af bekvemmelighed med det rette udstyr.

Links:
Relevante Link(s) : Dometic

 

 

Prøv også at læse disse indlæg