Combi-Camp Flexi nu med mulighed for køkken

af Presse fra Combi-Camp
Combicampkkken presse 250315 01

Combi-Camp Flexi Tent & Trailer er nok en af de mest praktiske og fleksible teltvogn på markedet – og så kan den bruges hele året.

Når den ikke skal bruges som teltvogn, afmonteres teltenheden nemt og den kan bruges som almindelig trailer. Men så snart solen kigger frem og man gerne vil på camping igen, monteres teltenheden, og man har igen sit helt perfekte feriehjem på hjul.

Combi-Camp Flexi Tent & Trailer har masser af opbevaringsplads og den kan endda pakkes uden at skulle åbnes.

Oveni alle de smarte detaljer der er i forvejen, har Combi-Camp nu tilføjet endnu en. En boks med køkken i et smart design der ligner en flightcase. 

Køkkenet har god arbejdsplads og er meget funktionelt både på turen og når du er kommet frem til feriestedet. Det er altid klar til brug.

Køkkenet monteres på Combi-Camp Flexi Tent & Trailers trækstang, og så snart du når frem til dit bestemmelsessted løftes det nemt af. Det er lavet af letvægts aluminium, har tre gasbrændere og kan udstyres med køleskab/boks, vandhane og ekstra bordplads.

Combicampkkken presse 250315 02CombiCamp Flexis køkken er praktisk og kan placeres hvor man selv vil

Dette køkken passer kun til Combi-Camp Tent & Trailer, men de andre Combi-Camp modeller har også smarte køkken løsninger der nemt kan bruges både på farten og hele ferien.

Køkkenet kan fås hos de danske Combi-Camp forhandlere fra medio marts. Prisen er kr. 11.685,-.

Se mere på Combi-Camp.com

 

Prøv også at læse disse indlæg