Meget nyt i KABE 2021 Campingvogne

af Bjarne Søby

Svenske KABE satser stort og har udvidet sit modelprogram for 2021. Design, innovation og sikkerhed står i fokus, når KABE gør sig klar til at imødekomme den øgede interesse for komfortabel helårscamping.

Et komplet udbud af modeller, størrelser og grundplanløsninger i forskellige prisklasser gør, at KABE kan tilbyde campingvogne og autocampere til alle kundegrupper.

Glatte plader med opdateret design. Glatte sideplader nu også standard på Ædelsten. (Ædelsten Royal)Glatte plader med opdateret design. Glatte sideplader nu også standard på Ædelsten. (Ædelsten Royal)

Designløft

I 2021 gennemfører KABE et designløft, som kan ses både udvendigt og indvendigt i samtlige modelserier for både autocampere og campingvogne.

KABE’s karakteristiske rød-hvide eksteriør er blevet opdateret, og udsmykningen på de eksklusive campingvognsmodeller i Imperial-serien følger den nye linjeføring med sorte effekter, som kan ses på campingvognene i Royal-, Crown- og Imperial-serierne.

Ny staffering på sidepladerne med elegant linjeføring. (Imperial)Ny staffering på sidepladerne med elegant linjeføring. (Imperial)

– Det nye KABE-design er unik og giver et moderne indtryk. Samtidig har KABE arbejdet meget med linjer og former for at binde sidepladernes forskellige dele sammen med front og bagende, forklarer Steen Rasmussen fra den danske importør Intercamp A/S.

Andre interessante nyheder for eksteriøret i det kommende modelår er, at campingvognene i Ædelstensserien nu har glatte aluminiums sideplader som standard og Classic-serien er forsynet med en ny minihammerslåede sideplade samt en ny bagende

Ny frisk indretning

Interiøret i KABE 2021 præges af lyse, lette farver og materialevalg. I indretningen i alle modellerne, samt campingvogne i Classic-serien, ses en ny træfolie, ”Nordic Oak”. Den friske, nordiske fornemmelse komplementeres af et let latte-farvet laminat på bordplader, gråmelerede køkken-bordplader samt nye vægbeklædninger og gulvbelægninger i lysere toner.

Ny indretning, trædekor i ”Nordic Oak”. (Ædelsten, Royal, Crown, Imperial)Ny nuance på vægbeklædning, gulvbelægning, plexiglas, bord, underskabe og bordplader. (Ædelsten, Royal, Crown, Imperial)

– I kombination med de indbyggede låger og skuffer, som KABE præsenterede allerede forrige modelår, vil jeg vove at påstå, at KABE har markedets mest smagfuldt indrettede campingvogns- og autocamperkøkken, udtaler Steen Rasmussen.

kabe campingvogn nyheder 2021 06Ny indretning, trædekor i ”Nordic Oak”. (Ædelsten, Royal, Crown, Imperial)

Flere populære modeller

KABE har fem forskellige campingvognsserier med hver sine specifikke fordele. Modellerne er udviklet med henblik på at passe til forskellige brugeres krav og ønsker.

Modelåret 2021 byder på endnu flere valgmuligheder inden for det populære Classic-segment. Classic består af campingvogne, der er til at betale, med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end de øvrige modeller. Classic-serien består blandt andet af de rigtigt populære børnevogne med køjesenge (der kan monteres en klapkøje i flere modeller som tilvalg) samt lidt mindre og lettere rejsevogne.

Serien udvides med tre populære modeller: Classic 600 GLE B2 med to skønne enkeltsenge; Classic 600 TDL E2 med det store badeværelse bagerst, på tværs af hele vognens bredde, to skønne enkeltsenge, og KABE’s mest populære løsning med fransk seng i 600-længde, nemlig Classic 600 XL med en generøs dobbeltseng.

kabe campingvogn nyheder 2021 04

Kompressorkøleskab

En anden køkkennyhed er, at Dometics innovativt designede køleskab i 10-serien nu kan vælges med kompressordrift til campingvognene i Royal- og Imperial-serie. Kompressorkøleskabet er energibesparende og giver en stabil køling og dybfrysning, selv ved høje udendørs temperaturer.

Præcis som de konventionelle Dometic-køleskabe i 10-serien, som allerede er standard hos KABE, har kompressorvarianten en smart designet dobbelthængt dør, som kan åbnes fra begge sider.

I 2021 præsenterer vi også et helt nyt komfur i vores Royal-campingvogne. De udstyres med et Thetford-komfur med 4 plader og ovn 230 V (elplade som tilvalg).

Flere nyheder…

Badeværelsesmiljøet er blevet opdateret i campingvogns- og autocampermodellerne, som har badeværelsesløsninger (TDL) bagerst på tværs af hele vognen. Her er en rummelig brusekabine, som har badeværelseskomfort, der minder om den derhjemme. Bagvæggen i badeværelset matcher KABE’s nye indretning.

Ny brusekabine i TDL-varianten. (Royal, Crown, Imperial)Ny brusekabine i TDL-varianten. (Royal, Crown, Imperial)

– Der er mange interessante nyheder i 2021-års modellerne. Her er flere smarte løsninger, som gør det daglige KABE-liv nemmere, for eksempel en router som standard, en trådløs opladningsplade til mobiltelefonen (i Royal, Crown og Imperial) og en læselampe med USB-stik i bunden, fortæller Steen Rasmussen.

Se mere her: Kabe

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar