NU OGSÅ LUFTTELTE UDEN STÆNGER TIL AUTOCAMPERE

af Ann Karina
kampa presse autocampertelt 01

På det seneste har luftteltene vundet mere og mere indpas til campingvogne. Nu fås de også til autocampere. Kampa har flere forskellige modeller i forskellige størrelser.

Den ene type monteres i markisen, eller i en forteltsskinne monteret på autocamperen, den anden type er en såkaldt Stand Alone model der kan stå af sig selv. Fælles for begge er at de sættes op på få minutter – helt uden brug af traditionelle stænger.

Kampa Motor Rally Air Pro

Dette autocamperfortelt har Kampas patenterede ‘AirFrame’ luftkanal system der pustes op kun et sted fra. Alle luftkanalerne er forbundet, hvilket gør det meget nemt og hurtigt når forteltet skal stillet op eller tages ned.

Vulsten er lige til at køre ind i fronten af markisenVulsten er lige til at køre ind i fronten af markisen

Forteltet er lavet i kraftigt Oxford Polyester materiale og har mange praktiske detaljer. Det fås i to forskellige bredder og to forskellige højder, så det passer til de fleste autocampere. Det er ekstra rummeligt pga. den lodrette front og der er masser af udluftningsmuligheder med både oplukkelige frontpaneler med verandafunktion og døre med myggenet. De store vinduespartier har rigtige gardiner, og med græskant og afslutningspuder ind til autocamperen, lukkes der næsten helt af for træk og insekter.

Det er nemt at montere Motor Rally Air i markisenDet er nemt at montere Motor Rally Air i markisen

Det er nemt at montere Motor Rally Air i markisenDet er nemt at montere Motor Rally Air i markisen

Stand Alone teltet Kampa Travel Pod Air – kør fra dit fortelt

Kampa Travel Pod Air er et praktisk stand alone telt der passer perfekt til både den lille camper og den noget større autocamper. Forteltet er hurtigt at sætte op, da det har luftkanaler i stedet for traditionelle stænger. På grund af Travel Pod Airs udformning, skal luftkanalerne pustes op fra flere punkter. Det unikke er, at teltet kan blive stående selv om man kører med autocamperen.

Et Travel Pod fortelt giver dig alle fordele. Du kan bare køre ud med din autocamper og få oplevelser om dagen, og når du kommer tilbage om eftermiddagen, står forteltet der endnuEt Travel Pod fortelt giver dig alle fordele. Du kan bare køre ud med din autocamper og få oplevelser om dagen, og når du kommer tilbage om eftermiddagen, står forteltet der endnu

Kampa Travel Pod Air har mange fordele. Det er hurtigt at sætte op, det fås i 2 forskellige størrelser og højder og det er et solidt telt lavet af kraftigt materiale. Samtidigt kan du køre fra det og teltet bliver stående. Hvis det skulle være knebent med sovepladser i autocamperen, er det også muligt at tilkøbe en sovekabine med to sovepladser.

Travel Pod Air fås i to forskellige højder og størrelserTravel Pod Air fås i to forskellige højder og størrelser

Hvordan fungerer et luft-telt?

Det er simpelt! De traditionelle stænger er som sagt erstattet med oppustelige luftkanaler, der altid er fastgjort til forteltet. Kampa bruger to forskellige systemer til deres lufttelte. Til de fleste af deres telte bruger de det patenterede ”AirFrame” system hvor de enkelte luftkanaler er forbundet, så du kan pumpe hele forteltet op fra et enkelt punkt. Teltene pustes op med den medfølgende manuelle pumpe (Mulighed for tilkøb af en elektrisk pumpe.)

Fordele

  • Teltet er ikke kun nemt at sætte op, det er også nemt at tage ned.
  • Et luft-telt er lettere end fortelte med traditionelle stænger
  • Der er ingen metal eller glasfiber stænger, som kan skade din autocamper. Bløde luft-kanaler hviler direkte mod din vogn.
  • Du glemmer eller mister aldrig dine stænger igen, da luftkanalerne altid er forbundet med teltet.
  • Udført i førsteklasse materialer.

Et Kampa luftfortelt er en god måde at udvide pladsen i autocamperen på. Det er nemt, stabilt og praktisk og udvider den udendørs sæson med flere måneder.

Klik her og læs mere om Kampas luftfortelte på Camping Agentens hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg