Vælg selv tekstiler og farver i din nye campingvogn

af Bjarne Søby
hobby blog 060515 polster 550 1

Alle campingvogne leveres med en standard designpakke med forudbestemte farver. Men kan du ikke lide farverne, så spørg efter andre tekstiler og farver.

Mennesker er ikke ens, og smag og behag kan ikke diskuteres. Men design og farver betyder meget, når der skal vælges campingvogn. Det er farver og mønstre der gør at man enten føler os godt tilpas i campingvognen – eller ikke kan holde ud at opholde sig i den.

Farver og mønstre har så stor betydning, at campingforhandlerne ofte oplever, at en køber vælger en campingvogn fra – alene på grund af farverne inde i vognen. Dette også selv om campingvognen har lige præcis den indretning, som kunden søger.

Hos Hobby har man erkendt at folk er forskellige og har forskellig smag. Hobby er Europas mest sælgende campingvogn, og den position er bl.a. nået ved at være rigtig gode til at lytte til campister og inddrage deres råd og ønsker i design og produktion.

hobby blog 060515 polster 550 2

Alle Hobbys modelserier har hver deres unikke design og farvevalg. Det er designet efter tidens trend og den pågældende series målgruppe. Men bryder man sig ikke om den pågældende modelseries indvendige farver, så behøver man ikke at fravælge en campingvogn fra modelserien af den grund.

Hobby tilbyder nemlig at man frit kan vælge mellem designpakkerne fra alle Hobbys modelserier. Det betyder, at bryder man sig f.eks. ikke om farven på hynder og gardiner i OnTour-serien, så kan man bestille sin Hobby OnTour med en tekstilpakke fra en af Hobbys andre modelserier – f.eks. Prestige eller Premium.

Hobby har således 8 forskellige tekstilpakker at vælge imellem. Hertil kommer hynder med betræk i læder til udvalgte modeller i Hobby Premium og Hobby Landhaus serierne.

Hobby fabrikken ligger i Tyskland tæt på den danske grænse. Fabrikken har sin egen systue, og alle tekstiler bliver bearbejdet der. At produktionen og systuen er så og sige i samme hus gør, at Hobby kan tilbyde valg af andre tekstiler for kun kr. 1.895,00. Læderbetræk er koster noget mere, nemlig kr. 21.995,00.

Se mere om Hobbys tekstiler her: Hobby

Prøv også at læse disse indlæg