Ny Adria Adora-serie præsenteres den sidste weekend i august

af Bjarne Søby

Der er ikke gået 365 dage siden Adria præsenterede den banebrydende nye Astella. Nu er der nyt på vej med den nye Adora-serie, og den nye Adora er praktisk talt vendt fuldstændigt på vrangen. Alt fra yderst til inderst er vendt, drejet og forfinet.

I efteråret 2019 var den nye ASTELLA på alles læber, og den trak tusindvis af nysgerrige ud i forretningerne da de første modeller ramte Danmark. Nu håber Adria at gøre det igen, men denne gang er det med mærkets top-sælger – Adora-serien. Den er blevet ny-konstrueret helt fra bunden, men uden at miste det velkendte Adora-DNA.

Adora-serien er danskernes foretrukne

– Man kan sige at vi vel nærmest har rørt ved den hellige camping-gral, siger Per Højgaard fra Adria Danmark. Han er godt klar over at det er danskernes absolutte favorit-vogn der har fået en total makeover.  Næsten halvdelen af alle campingvogne Adria hjemtager til Danmark er Adora og mere end hver 5 vogn der indregistreres, er fra den populære serie.

Alt er nyt og intet overladt til tilfældighederne

Normalt bygger man videre på en eksisterende konstruktion, men denne gang har Adria valgt at kassere de tidligere konstruktionstegninger, og er startet forfra.

– Ud over at skabe en designmæssig nyhed, har man også tænkt hele konstruktionen, placering af teknik og optimering af møblementet ind i den nye Adora. Det har gjort, at man har måttet nedbringe antallet af indretninger til 11, men det er planen at flere kommer til. Måske endda allerede i løbet af foråret, siger Per Højgaard.

Alt er nyt

– Når man først møder Adora kan man se, at nyheden løfter camping til ”next level”. Strømlinet og integreret i sit ydre design. Moderne og stilrent indendøre. Helt i Adora’s DNA, men alligevel så gennemgribende nyt, at man ikke kan undgå at sige ”wow”, påstår importøren.

adria adora presse 01

Og den ny Adora-serie er da også fyldt med små justeringer, som gør store forskelle.

F.eks. bredere indgangsdør med affaldsspand som nemt og praktisk kan hægtes af. Eller den højere sengeramme uden midtersprosse, så hele rummet kan udnyttes til opbevaring. Sammen med det følger også højere lasteluge, så man lettere kan komme til opbevaringen udefra.

Det nye højttaleranlæg hører også til blandt standardudstyret. Det sidder skjult i konstruktionen hvilket giver fyldig lyd og god spredning uanset hvor du befinder dig. Og det styres som altid via Bluetooth forstærkeren, der også er at finde på listen over standardudstyr.

Mere udstyr er kommet til

Både prisen og vægten på Adora er steget. Det koster at blive helt ny, men prisstigningen skyldes også, at der er kommet mere udstyr til. Og det koster også på vægten.

Derfor er den opgraderede aksel også blevet standard i sæson 2021 – noget man tidligere skulle betale ekstra for.

Sengen er opgraderet med EVOPOR skum – en pendant til memoryfoam som giver lækker komfort.

Nyt er det også, at man kan tilkøbe Adora med Adria Mach styring. En app der giver fuld kontrol over vognen fra distancen samt giver familien sit eget wifi-netværk i og omkring vognen.

Også Adria’s ERGO badeværelse er gået ind i sin 2. generation med nyudviklet klapvask med større vaskeflade, samt god opbevaring skjult bag spejlvæggen.

Der er virkelig meget nyt i den nye Adora. Bredere gaskasselåg som giver god adgang til opbevaringen i gaskassen. Bagenden med LED lygter som er kendt fra den prisvindende Astella-serie. Nyt møblement men med velkendte elementer fra bl.a. Alpina-serien. Opgraderede hængsler der let og elegant lukker overskabene til, ny letbetjent tv-arm, dæmpbar LED-lys samt nye spots.

Fejrer nyheden med Åbent Hus den 29. og 30. august

Den nye Adora kommer til landet i slutningen af august så den lige netop bliver klar til landsdækkende Åb ent Hus arrangementer hos de danske Adria-forhandlere den sidste weekend i august.

Her vil nysgerrige for første gang kunne tage den nye Adora under nærsyn og tjekke alle nyhederne ud.

Priserne på Ny Adora starter ved 178.980,- kr.

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar