Ny importør af Elnagh autocampere

af Ann Karina
Vendelbo Vans er ny importør af Elnagh autocampere i Danmark

Vendelbo Vans er fra årskiftet ny importør af Elnagh autocampere i Danmark og de nye modeller kommer umiddelbart efter årsskiftet til Tårs, således vil Elnagh også være at finde på Ferie og Fritid i Bella Centeret 18 – 20 Januar med den nyeste model, sammen med McLouis & Bürstner på stand H-101.

Weekenden før udstillingen i Bella centeret præsenteres alle modellerne til ÅBEN HUS på Karolinevej 2, hos Slagelse Camping og Outdoor Center. Her er der bedre tid til at se modellerne ogg få en god snak om autocampere.

Elnagh er en af de ældste fabrikker i Europa. Den blev startet for 60 år siden. Men selvom Vendelbo Vans er ny med Elnagh mærket, så kender de producenten særdeles godt. Både McLouis & Elnagh tilhører den samme koncern, og Vendelbo Vans glæder sig til at tage hul på 2013 og møde nye og gamle kunder. Dette dels på de kommende udstillinger og dels i deres store indendørs opvarmede udstillingi Tårs. Her er i der øjeblikket ca. 75 stk nye og brugte autocampere på lager.

På Vendelbo Vans hjemmeside kan man selv downloade de nyeste 2013 kataloger fra både Bürstner, McLoius & Elnagh. Der er også mulighed for at bladre i katalogerne on-line. Prislisten sender de gerne til dig pr. email. Du kan også få de go’e gamle trykte kataloger, med på udstillingerne.

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg