Ny Sport rammer Danmark

af Bjarne Søby
Ny Knaus Sport

 Udvendig er den næsten helt magen til den almindelige Knaus Sport – men når du træder indenfor bliver du med det samme klar over hvorfor, den kaldes Style.

2 grundrids, nyt look, masser af udstyr, og priser der passer perfekt. Så let kunne det egentlig siges, men lad os ikke nøjes med det. Knaus Sport Style er navnet på 2 kampagnemodeller, som de danske Knaus forhandlere i år kan præsentere for deres mange kunder. De 2 grundrids, der kan tilbydes i denne speciale udgave, er den lette rejsevogn 450 FU med fransk seng og rundsiddegruppe, samt den ”gamle” køje klassiker 500 QDK, med dobbelt seng, dinette og køjer.

Udvendig kommer de i 2013 look. Smart grafik, og de nye letgenkendelige Knaus hybrid baglygter, som går igen gennem hele Knaus programmet. Dog er der på Sport Style modellerne tilført en trækstangsafdækning og et ”STYLE” mærkat for at adskille dem fra de andre Sport modeller. Indenfor er der tale om en hel anden Sport! Tofarvede skabslåger i Elm/Canvas look, og en gulvbelægning, som er værdig til en meget dyrere vogn. Flotte afstemte bordplader i køkken og ved spisepladsen, begge steder med flotte kanter i Elm finér. Begge modeller leveres med et specialbetræk i dellæder.

Flot køkken og stort køleskabFlot køkken og stort køleskab

Ikke nok med at Sport Style er væsentlig mere stylet end normalt, den er også bedre udstyret. Trækstangsafdækningen fuldender det ydre. Indvendig leveres begge med elektrisk gulvarme, smart TV-holder, og en Deko pakke, som indeholder sengetæppe, puder og dug. I 500 QDK kan familien desuden glæde sig over masser af plads til maden, den leveres nemlig med et 189 L køleskab.

De nye Sport Style modeller er snart hos de danske Knaus-forhandlere, og de vil også være at finde pån forårets udstillinger. Priserne vil hedde 129.900,- kr. for 450 FU og 141.900,- kr. for 500 QDK.

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

 

 

Prøv også at læse disse indlæg