Ny importør af Hymer i Danmark

af Bjarne Søby
Hymer Eriba Nova LuxusLine

Intercamp A/S i Lunderskov ved Kolding, har pr. 1. november 2012 overtaget importen af det meget anerkendte tyske kvalitetsmærke Hymer. ”Vi er meget glade for og stolte af, at vi kan få lov til at arbejde med dette produkt på det danske marked”, udtaler den ene af indehaverne i Intercamp Steen Reinholdt Rasmussen.

Anerkendt produkt

Der er tale om et virkeligt kvalitetsprodukt, anerkendt i hele Europa, og vi er sikre på, at der, selv om vi stadigvæk kan mærke følgerne af det mindre forbrug, vil være kunder til denne type vogne.

Hymer har med modellerne Touring og Feeling specialiseret sig i mindre lette vogne med hævetag, som er meget efterspurgte ude i Europa. Med de ændrede forhold omkring os med mindre biler, ønske om lavere benzinforbrug, nemmere manøvrering og gode køreegenskaber rammer disse vogne lige ind i nutidens og fremtidens ønsker på disse områder.

Nova og Nova S modellerne er virkelig top-vogne fremstillet i en helt speciel produktionsteknik, hvor isoleringsskummet, der hedder polyurethanskum, under tryk bliver injiceret i karosserisiderne, hvorved der opstår en meget stærk, robust og højisoleret konstruktion, som er enestående i branchen.

”Hymer er kendt for at producere sine produkter under nøje overvågning og med præcision i alle detaljerne, så vi glæder os virkelig til at komme i arbejdstøjet”, siger Steen Reinholdt Rasmussen.

Også agenturet for autocampere overtages af Intercamp

Hymer er også markedsleder indenfor autocampere, når vi ser på det Europæiske marked. Disse vogne vil også overgå til Intercamp, men først ved denne sæsons udløb den 31. juli 2013.

Udover Hymer varetager Intercamp også mærkerne: Kabe, Bürstner, Wilk og Sprite på det danske marked igennem forhandlerorgansationen: Caravan Ringen. Via datterselskabet, Procamp, sælges mærkerne: Knaus, Tabbert, T@B og Weinsberg.

Derudover serviceres hele den danske campingbranche med reservedele og campingudstyr via firmaet Camper Fritid med anerkendte mærker som Wecamp og Enduro. ”Så vi har ingen problemer med at få tiden til at gå, selvom vi naturligvis også kan mærke de senere års opbremsning” slutter Steen Reinholdt Rasmussen.

Han forventer, at de nye 2013 modeller kan ses ude hos forhandlerne i løbet af nogle få måneder.

Links:
Relevante Link(s) : InterCamp

Prøv også at læse disse indlæg