Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ny pris til Hobby Premium

af Pressemeddelelse
Hobby

Det er en årlig begivenhed, at det største tyske campingblad Caravaning, der udkommer hver måned og har flere hundrede tusinde læsere, vælger årets campingvogn. En læserafstemning afgjorde, at Hobby Premium suverænt blev kåret som årets vogn i sin klasse med over 27 % af stemmerne. Afgørende for valget var det nytænkende design og de gennemtænkte grundplaner.

Dette er så endnu en ny pris til de andre anerkendelser, roser og priser, som denne modelserie har opnået siden introduktionen sidste år. Allerede ved præsentationen i sommeren 2011 udnævnte de europæiske campingjournalister ”Premium til årets innovative nytænkning” og tildelte Hobby den ærefulde pris ”Den europæiske Innovationspris”.

I Danmark har publikum også taget Premium design og modeller til sig, ikke mindst på grund af de danske ”priser”, der er særdeles konkurrencedygtige og betyder, at der til sommerferien kører langt over hundrede Hobby Premium rundt på de danske veje.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg